Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Bujáki iskola védte meg Fogtündér Kincsét

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Fog- és szájbetegségek, Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Lezárult a Blend-a-med és az Oral-B másfél hónapig tartó közös internetes játéka, a legaktívabb a Szent Györgyi Albert Általános Iskola volt, a bujáki intézményé a fődíj: az ötmillió forint értékű családi és sportnapot, melyet a szervezők az iskola igazgatójával való egyeztetés után rendeznek meg az iskola számára.
A Fogtündér Kincse elnevezésű program célja elsősorban az volt, hogy játékos formában ismertesse meg a gyermekekkel a szájápolás jelentőségét, valamint felhívja a szülők figyelmét arra, hogy mindezt már gyermekkorban fontos elkezdeni.

Az Egyszervolt.hu weboldalon zajló játék során több mint 1 600 iskola segített Foghercegnek a küzdelemben, és közel 21 000 diák igyekezett megvédeni Fogtündér Kincsét.

A játékban résztvevők hét szinten át, lépésről-lépésre juthattak közelebb a győzelemhez, miközben tesztelhették tudásukat a 7 szájápolási probléma elleni védekezés témakörében. A játékon túl azonban fontos, hogy a gyakorlatban is odafigyeljünk, és megelőzzük ezeket a problémákat - azaz a lepedék- és fogkőképződést, fogszuvasodást, gyökérszuvasodást, ínyproblémákat, rossz leheletet és a fogak elszíneződését. A Blend-a-med és Oral-B Kutató Központ újdonsága, a Complete 7 System (Blend-a-med Complete 7 fogkrém és Oral-B Cross Action Complete 7 fogkefe), mely segítségével történő napi legalább kétszeri, két percig tartó fogmosás segít mind a 7 szájápolási probléma elleni védekezésben.

"A Blend-a-med és az Oral-B a szívén viseli a gyermekek száj- és fogápolását. Köztudott tény, hogy mennyire fontos a probléma megelőzése, a korai odafigyelés, ezért termékeink folyamatos fejlesztésén túl arra is törekszünk, hogy más megoldásokkal is felhívjuk erre a szülők figyelmét. A Blend-a-med és az Oral-B munkatársaiként ezért is érezzük fontosnak, hogy olyan kezdeményezésekkel, mint amilyen a Fogtündér Kincse is, ráirányítsuk a figyelmet arra, hogy a gyermek és a szülő közösen tehet valamit a jövő generációjának egészséges maradó fogaiért" - mondta el Boros Anita, a két márka szóvivője.

2008.06.25 18:27:19

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

A jó házasság fiatalít

Az életet meghosszabbító tényezők között a negyedik helyen, a házasságon kívüli szerelemtől való tartózkodás, ötödiken pedig a boldog házasság áll - írja Hufeland 1796-ban. Sajnálatos tény, hogy a házasság kezdi elveszíteni valódi értékét, tartalmát.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések