Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Bornapok Gyöngyösön

kategória: Programajánló

A Gyöngyösi Bornapok május 27-étől 29-éig tartanak, a helyszín a város főtere. Kulturális, gasztronómiai és zenei programok kínálatával várják a látogatókat. Mindhárom napon a Mátrai Borvidék legismertebb borászai és borpincéi mutatják be és kínálják boraikat, kézműves kiállítók termékeit lehet megismerni és megvásárolni.

Péntek este hirdetik ki a Gyöngyösi Hegyközség Borversenyének nyertesét, szombaton kiderül, melyik lett idén Gyöngyös város bora, vasárnap a Mátrai Borvidék Borversenyének nyertesét nevezi meg a szakmai zsűri.

A Közönség Bora Borversenyét a Farkasmályi pincesoron rendezik meg május 28-án 10 órától. A verseny mellett a pincesor számos egyéb programmal készül: nyitott pincék finom ételekkel és gasztronómiai érdekességekkel várják a látogatókat. Az első száz jelentkezőt a kisvasút ingyenesen viszi el a Farkasmályi pincesor megállóig.

2011.05.26 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  A koleszterin kockázatai

  Magas koleszterinszint vagy hiperkoleszterinémia? Betegség vagy "csupán" egyetlen rizikófaktor? Évek óta nem hagynak vele minket békén. Ez már gyanús. Valóban akkora a jelentősége a koleszterinnek? "Alig ettem zsírt, mégis nőtt a szintje." Mi az igazság?

  tovább

  Praktikák:

  VitaminABC

  VitaminABC
  tovább


  Szponzorált hirdetések