Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Bornapok Gyöngyösön

kategória: Programajánló

A Gyöngyösi Bornapok május 27-étől 29-éig tartanak, a helyszín a város főtere. Kulturális, gasztronómiai és zenei programok kínálatával várják a látogatókat. Mindhárom napon a Mátrai Borvidék legismertebb borászai és borpincéi mutatják be és kínálják boraikat, kézműves kiállítók termékeit lehet megismerni és megvásárolni.

Péntek este hirdetik ki a Gyöngyösi Hegyközség Borversenyének nyertesét, szombaton kiderül, melyik lett idén Gyöngyös város bora, vasárnap a Mátrai Borvidék Borversenyének nyertesét nevezi meg a szakmai zsűri.

A Közönség Bora Borversenyét a Farkasmályi pincesoron rendezik meg május 28-án 10 órától. A verseny mellett a pincesor számos egyéb programmal készül: nyitott pincék finom ételekkel és gasztronómiai érdekességekkel várják a látogatókat. Az első száz jelentkezőt a kisvasút ingyenesen viszi el a Farkasmályi pincesor megállóig.

2011.05.26 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Lélek

  A jó házasság fiatalít

  Az életet meghosszabbító tényezők között a negyedik helyen, a házasságon kívüli szerelemtől való tartózkodás, ötödiken pedig a boldog házasság áll - írja Hufeland 1796-ban. Sajnálatos tény, hogy a házasság kezdi elveszíteni valódi értékét, tartalmát.

  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések