Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Boncolás nélkül - az emberi test titkai

kategória: AIDS, Allergia, Alzheimer-kór, Aranyér, Asztma, Bőrgyógyászat, COPD, Csontritkulás, Daganatos betegségek, Depresszió, Diabétesz, Dohányzás, Egészségügyi tájékoztatás, Fertőző betegségek, Fog- és szájbetegségek, Gombafertőzések, Gyermek-egészségügy, Gyógyszerészet, Gyomor- és bélproblémák, Magas vérnyomás, Neurológia, Nőgyógyászat, Öregedés, Pszichiátriai betegségek, Reumatológiai problémák, Szemészet, Szív- és érrendszeri betegségek, Táplálkozás, Urológia

Szenzációs 3 dimenziós, egészségügyi tájékoztató animációk láthatók a HáziPatika.com Médiatárában.

A 3D-s orvosi ismeretterjesztő anyagokat gyártó amerikai Blausen Medical már 7.000 animációt és 12.000 illusztrációt készített el szakképzett grafikusok, művészek, orvosi kutatók közreműködésével. Ezek közül a legérdekesebb száz kapott szakmailag hiteles magyar szinkront a HáziPatika.com szakértői segítségével.
A látványos animációk megmutatják például az asztma, a rák, az AIDS, az Alzheimer-kór, az aranyér kialakulását, az MRI működési elvét, a szülés folyamatát.

Az emberi testről készült 3D-s animációk segítik a betegeket, hogy könnyebben megértsék betegségüket, de olyanok is haszonnal forgathatják, akik érdeklődnek az anatómia, illetve az orvostudomány iránt, és statikus képek helyett szívesebben látnák működés közben a szerveket.

2008.04.16 16:06:27

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Amikor a csont pálcikaként roppan...

Hatszázezer nő és háromszázezer férfi. Ennyi embert érint hazánkban a csontritkulás. Közülük minden hatodik évente legalább egyszer eltöri valamelyik csontját. Vajon mit kell tudni a csontritkulás okozta törésekről?

tovább

50plusz.hu Fórum

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább


Szponzorált hirdetések