Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Beleesett az emésztőgödörbe, épp szentestén

kategória: Balesetek, elsősegély, Gondolta volna?

Nem sikerült úgy a szenteste, ahogy elképzelte?
Higgye el, lehet, hogy másnak még az önénél is rosszabb karácsonyestéje volt!

Az iowai Robert Schoff tavaly szinte az egész szentestét háza emésztőgödrében töltötte.

A 77 éves férfi az emésztő szerelése közben esett bele a gödörbe, méghozzá fejjel lefelé.

Az alacsony, zömök férfi hiába kapálózott, egyedül nem tudott kijutni a gödörből, és felesége is csak egy óra elteltével hallotta meg a kiáltásait. "Egyedül nem tudtam neki segíteni, így kénytelen voltam kihívni a rendőrséget" - nyilatkozta később az ijedt asszony, Toni Schoff.

Végül a Polk megyei seriffhivatal emberei mentették ki a férfit az emésztőből. "Azt hittem ott halok meg. Nem tudom, mi lett volna velem, ha a feleségem nem veszi észre, mi történt. Nem hiszem, hogy kibírtam volna még egy órát azon a helyen."

A férfi ma már nevetve emlékszik vissza a történtekre, de megfogadta, hogy máskor nem halogatja a szerelési munkákat karácsonyra.

2008.12.26 00:02:00

forrás: Medipress


Cikkajánló

Témakör: Mozgás

Aki túlélte a csodát

Négy éve él új szívvel Aranyos István tokiói és mexikói olimpikon, magyar bajnok tornász. Visszanyert egészségét a magyar szívgyógyászok, sebészek szakmai tudásán kívül élete nagy szerelmének, a tornasportnak köszöni.

tovább

Tippek:

A köröm megváltozása hiánybetegségre, esetleg súlyosabb betegségre utal. A feketés-barnás elszíneződés gombás fertőzés, a hosszanti árkok megjelenése reumás panaszokra utal. Érdemes tájékozódni jeleiről.


Szponzorált hirdetések