Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Asztmás vagyok - mit tegyek?

kategória: Asztma, Egészségügyi tájékoztatás, Új termékek, szolgáltatások

A nagy érdeklődésre való tekintettel a SpringMed kiadó újra megjelentette dr. Berta Gyula: Asztmás vagyok - mit tegyek? című könyvét.

Sokan nem tudják, hogy az asztma ma már nem az a betegség, ami akár tíz évvel ezelőtt volt. Állandó kezelésre szorul ugyan, de a helyesen kiválasztott gyógyszerekkel, a megfelelő életmóddal szinte észrevétlen marad. A mai asztmások zöme teljes értékű életet élhet, csaknem olyat, mint az egészségesek. A súlyosabb asztmások állapota is javítható, a nehéz időszakok megkönnyíthetők, lerövidíthetők.
Hogyan? Megismerve, kiismerve a betegséget, megtanulva a betegséggel való együttélés fortélyait. A könyvből mindez elsajátítható.

A tartalomból:

- Az egészséges és az asztmás tüdő
- Miért lettem asztmás?
- Az asztma korai és jellegzetes tünetei
- Az asztmás tüneteket kiváltó tényezők és a védekezés lehetőségei
- Az asztma orvosi diagnózisa
- Az asztma gyógyszeres kezelése
- Csak patikaszerrel? - Nem gyógyszeres kezelés
- Tanácsok különleges esetekre

A könyv kapható a nagyobb könyvesboltokban is (Líra és Lant, Libri, Alexandra, Bookline), patikákban, a Magyar Lapterjesztő Zrt. hálózat üzleteiben (Relay, Inmedio) valamint megrendelhető az alábbi honlapokon: www.springmed.hu, www.fokuszonline.hu, www.bookline.hu, www.konyvkereso.hu, www.sunbooks.hu, www.gyogyhir.hu.

A XVII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál keretein belül április 22 és 25 között szeretettel várják a Millenáris Jövő Háza földszintjén (53-as stand).

Április 23-án 16 és 17 óra között Dr. Berta Gyula tart dedikálással egybekötött allergológiai tanácsadást.

Április 24-én vasárnap 14 órakor Szőke Krisztina, a "Tej-,tojás- és szójamentes ételek receptes könyve" című kiadványunk szerzője dedikál, s válaszol a feltett kérdésekre a SpringMed Standon.

2010.04.27 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Visszérbetegség

A visszerekről nem is tudunk, amíg jól működnek

Az emberi szervezet szöveteiből az elhasznált vért a vénák, a visszerek szállítják vissza a szív felé. Ez a testünk egészséges működése szempontjából legalább annyira fontos funkció, mint az oxigénben gazdag vér szállítása a szövetekhez.

tovább


Szponzorált hirdetések