Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Álarc nélkül szombat este

kategória: Programajánló

Zenés-beszélgetős estet tart Álarc nélkül címmel minden hónapban a gyönyörűen felújított Duna palotában V. Kulcsár Ildikó, az 50plusz.hu állandó szerzője, a Nők Lapja főmunkatársa. Tudósok, színészek, filmesek, írók, fajsúlyos televíziós személyiségek, újságírók mesélnek neki az életükről őszintén, kendőzetlenül. A decemberi vendége Kopp Mária lesz.

V. Kulcsár Ildikó szeretettel vár tehát minden érdeklődőt egy hangulatos és őszinte beszélgetésre az ismert-népszerű egyetemi tanárral, aki az előadásaival, a könyveivel és a Népesedési Kerekasztal tagjaként végzett munkájával sokat tesz a magyar családokért.

A helyszín a Duna Palota (1051 Bp., Zrínyi u. 5.), az időpont: december 10., szombat este hét óra, a jegy ára: 1990 forint.

2011.12.09 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Fogászati ellátás 60 év felett, illetve közgyógyellátottaknál

  Ahogy idősödünk, úgy válik egyre gyakoribbá, hogy szükség van a fogak pótlására, ám ezek kedvezményesen járnak, illetve indokolt esetben közgyógyellátottaknak általában ingyenesek.

  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések