Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ahhoz képest...

kategória: Programajánló

50 éves kor fölött is élhetünk egészséges és örömteli életet, nem kell, hogy a természetes öregedési folyamatok megnehezítsék a mindennapjainkat. A korral jár, hogy anyagcserénk lelassul, hormonháztartásunk és bőrünk megváltozik, a fogaink romlanak, érzékszerveink működése csökken és megváltozik. Sokan küzdenek cukorbetegséggel, emelkedett koleszterinszinttel, magas vérnyomással, szív- és érrendszerei betegségekkel. Kínlódunk ízületi problémákkal, csontritkulással, bajlódunk a változó kor tüneteivel.

A sok munka és a családdal kapcsolatos teendőink mellett 50 éves kor fölött is időt kell szakítanunk a kikapcsolódásra, pihenésre és az egészségtudatos életmód kialakítására. A beletörődés helyett a problémák és betegségek megelőzésére, illetve a folyamat lassítására kell törekednünk.

Ehhez az egészséges életvezetéshez kap szaktanácsot és számtalan ötletet az olvasó a most megjelent "Ahhoz képest..." könyv szerzőitől. A könyv szakértő szerzői megrajzolták a kereteket, felvillantják a lehetőségeket, amelyet az olvasók saját ízlésük, gondolkodásuk szerint töltenek ki, választ kapva csaknem minden kérdésükre a szexualitástól az egészségügyi kérdéseken át a szabadidő aktív eltöltéséig. A szerzők a Semmelweis Egyetem klinikai orvosai és más szakmák jeles képviselői, akik több évtizedes szakmai tudást, tapasztalatot adnak át az olvasónak, közérthetően, olvasmányosan. Tanácsaikat színes képek, rajzok egészítik ki. A könyv mottója: az egészségtudatos életmód kialakítása, az örök optimizmus megtartása.

Dr. Barna István-Dr. Krasznai Magda: Ahhoz képest... 50 felett egészségesen, Szaktudás Kiadó Ház

2012.03.10 00:02:00

forrás: 50

Kapcsolódó hírek, érdekességek


    Tesztajánló

    Asztma-kontroll teszt

    Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


    Szponzorált hirdetések