Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Adventi vásár és játszóház a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban

kategória: Programajánló

Adventi vásárt és játszóházat rendez szombaton a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság és Sarród Község Önkormányzata. A rendezvénynek a nemzeti park igazgatóság központja, a sarródi Kócsagvár nyújt otthont. A 10-től 18 óráig tartó vásáron a régió kézműveseinek, őstermelőinek portékáiból lehet majd válogatni, továbbá szürkemarha- és bivalyszalámival, nemzeti parki termékekkel képviselteti magát a soproni székhelyű Nemzeti Parkok Boltja. A Sarródi Önkormányzat jótékonysági süteményvásárral segíti a helyi óvodát.

A vásár mellett kedves, szívmelengető programok várják az érdeklődő családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A fertőparti óvodások karácsonyi énekeikkel, a sokszínű Csemete bábszínház Nyuszkó téli kalandjaival, a Kongó és Barátai együttes népzenei koncerttel színesíti az adventi forgatagot.

Az adventi játszóházban a mézeskalács-díszítés és -sütés, ünnepi kellékek barkácsolása mellett a madarakról sem feledkeznek meg a természetvédő szervezők, a helyszínen mindenki elkészítheti saját madárkalácsát. A játszóház és a programokon való részvétel ingyenes.

2011.12.08 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Azok a boldog nyugdíjas évek...

  A háztól az utazásig ezer dolognál természetesnek tartjuk, hogy meg kell tervezni. Miért lenne más a helyzet éppen a nyugdíjas évekkel? Mi magunk döntjük el, hogy anyagi biztonságban telnek-e.

  tovább

  Praktikák:

  Étrendminták

  Étrendminták
  tovább

  Tippek:

  Minden évben ellenőriztesse vércukorszintjét. Még jobb, ha teljes vérképet csináltat.


  Szponzorált hirdetések