Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Adventi vásár és játszóház a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban

kategória: Programajánló

Adventi vásárt és játszóházat rendez szombaton a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság és Sarród Község Önkormányzata. A rendezvénynek a nemzeti park igazgatóság központja, a sarródi Kócsagvár nyújt otthont. A 10-től 18 óráig tartó vásáron a régió kézműveseinek, őstermelőinek portékáiból lehet majd válogatni, továbbá szürkemarha- és bivalyszalámival, nemzeti parki termékekkel képviselteti magát a soproni székhelyű Nemzeti Parkok Boltja. A Sarródi Önkormányzat jótékonysági süteményvásárral segíti a helyi óvodát.

A vásár mellett kedves, szívmelengető programok várják az érdeklődő családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A fertőparti óvodások karácsonyi énekeikkel, a sokszínű Csemete bábszínház Nyuszkó téli kalandjaival, a Kongó és Barátai együttes népzenei koncerttel színesíti az adventi forgatagot.

Az adventi játszóházban a mézeskalács-díszítés és -sütés, ünnepi kellékek barkácsolása mellett a madarakról sem feledkeznek meg a természetvédő szervezők, a helyszínen mindenki elkészítheti saját madárkalácsát. A játszóház és a programokon való részvétel ingyenes.

2011.12.08 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


    50plusz.hu Fórum

    Tippek:

    A köröm megváltozása hiánybetegségre, esetleg súlyosabb betegségre utal. A feketés-barnás elszíneződés gombás fertőzés, a hosszanti árkok megjelenése reumás panaszokra utal. Érdemes tájékozódni jeleiről.


    Szponzorált hirdetések