Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Adventi vásár és játszóház a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban

kategória: Programajánló

Adventi vásárt és játszóházat rendez szombaton a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság és Sarród Község Önkormányzata. A rendezvénynek a nemzeti park igazgatóság központja, a sarródi Kócsagvár nyújt otthont. A 10-től 18 óráig tartó vásáron a régió kézműveseinek, őstermelőinek portékáiból lehet majd válogatni, továbbá szürkemarha- és bivalyszalámival, nemzeti parki termékekkel képviselteti magát a soproni székhelyű Nemzeti Parkok Boltja. A Sarródi Önkormányzat jótékonysági süteményvásárral segíti a helyi óvodát.

A vásár mellett kedves, szívmelengető programok várják az érdeklődő családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A fertőparti óvodások karácsonyi énekeikkel, a sokszínű Csemete bábszínház Nyuszkó téli kalandjaival, a Kongó és Barátai együttes népzenei koncerttel színesíti az adventi forgatagot.

Az adventi játszóházban a mézeskalács-díszítés és -sütés, ünnepi kellékek barkácsolása mellett a madarakról sem feledkeznek meg a természetvédő szervezők, a helyszínen mindenki elkészítheti saját madárkalácsát. A játszóház és a programokon való részvétel ingyenes.

2011.12.08 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Korhullám és várható hatások

  Nem kell sokat várni ahhoz, hogy a nyugati irányzatok, életstílus elérje Európa közepét, Magyarországot. Éppen ezért ahhoz, hogy a korhullám várható hatásairól reális képet rajzoljunk, meg kell ismerni a nyugati társadalmak átalakulását, trendjeit.

  tovább

  Praktikák:

  Mozgássorok

  Mozgássorok
  tovább


  Szponzorált hirdetések