Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

A legnépszerűbb hír az 50plusz.hu-n 20009-ben

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Fertőző betegségek, Influenza (világ)járvány, Nátha-influenza

Nem csodálkoztunk azon, amikor a statisztikáinkból kiderült, hogy 2009-ben a legolvasottabb hírünk a H1N1-gyel foglalkozott, pontosabban azzal, hogy vajon a meglévő tünetek alapján kideríthető-e, hogy milyen vírus okozza valaki betegségét.

"Néhány kérdés megválaszolásával segíthet a tájékozódásban az ÁNTSZ által üzemeltetett www.jarvany.hu oldalon található teszt.

A válaszok alapján tanácsot kap, hogy tüneteit okozhatja-e az új H1N1 influenza, vagy inkább más kórokozó lehet felelős a betegségért. Az értékelésben konkrét tanácsot is adnak, hogy mi a teendő.
Ha a tünetek jelentkeznek, akkor a legfontosabb teendő, hogy a beteg maradjon otthon, igyon sok folyadékot és szükség esetén csillapítsa a lázát."

A folytatásért kattintson ide:
H1N1 teszt - megkapta a betegséget?

2010.01.01 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Mozgás

Erzsike néni titka

Igen, a legendák köztünk élnek! Sőt, megszólaltathatók, kifaggathatók! Megtudhatjuk tőlük, mi az a plusz, mi az a hajtóerő, ami például háromszoros olimpikonná tehet egy tornászlányt, és mi a titka, hogy ma, 83 éves korában is energiát sugároz magából?

tovább

Tippek:

A kedvenc cipőt is érdemes csak másnaponként hordani, hogy ki tudjon szellőzni. Az alumínium-vegyületeket tartalmazó lábdezodorok hatását fokozza, ha éjszakára fújjuk be vele a bőrt.


Szponzorált hirdetések