Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

A férfiak többet tollászkodnak a nőknél

kategória: Gondolta volna?

A férfiak többet tollászkodnak, mielőtt elindulnának otthonról, mint a nők - derült ki egy brit felmérésből. A férfiak ugyanis naponta átlagosan 81 percet töltenek azzal, hogy formába hozzák magukat - fedte fel a The Daily Telegraph internetes kiadásában által idézett kutatás. A nők ezzel szemben már művészi szintre emelték a készülődést, 75 perc alatt végeznek frizurájukkal, az öltözködéssel és a sminkkel.

A Travelodge megrendelésére készült felmérés szerint a férfiak reggelente 23 percet töltenek a zuhany alatt, a nők 22 percet szánnak erre. A férfiaknál a borotválkozás 18 percet vesz igénybe, a nők ellenben 14 perc alatt megvannak a szőrtelenítéssel, pedig lábukat, hónaljukat és bikinivonalukat is karban kell tartaniuk.

A férfiak 10 perccel többet fordítanak a bőrápolásra, beleértve a tonikos arctisztítást és az arckrém felvitelét. A nők hamarabb, tíz perc alatt megvannak a ruhaválasztással, a férfiak lassabban, 13 perc alatt döntenek.

2011.11.27 00:02:00

forrás: MTI


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések