Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

A Magyar Vöröskereszt adományvonala

kategória: Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Csütörtöktől hívhatják a segíteni szándékozók a Magyar Vöröskereszt 1359-es adományvonalát. Az adományvonal a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone, az Invitel és az UPC hálózatában egyaránt működik majd. A 1359-et hívók, valamint a Vodafone és Telenor hálózatából az ADOMANY szót SMS-ben elküldők 250 forinttal támogatják a legnagyobb hazai humanitárius szervezet aktuális segélyakcióját.

A 1359-es szám bevezető kampányához ismert emberek csatlakoztak önkéntesen. A vonal végén Bényi Ildikó műsorvezető, a Magyar Vöröskereszt jószolgálati nagykövete, Ördög Nóra, Bochkor Gábor, Voga János, István Dániel, Lola és Puskás Peti "fogadja" majd az adományt jelentő hívásokat - közölte a Magyar Vöröskereszt.

2012.02.01 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

6 jó tanács, hogy ne legyen megbélyegzett

A mentális betegségekkel élőkkel kapcsolatban gyakoriak a sztereotípiák. Ez a torzult megítélés erősen negatív hatással van rájuk. Szégyen és fájdalmas teher sújtja őket. Mit jelent megbélyegzettnek lenni, hogyan lehet ezzel élni?

tovább

Tippek:

A túró igazi gyomorvédő étel, egyen belőle pár kanállal minden reggel. Különösen, ha gyomra érzékeny a savas ételekre, vagy hajlamos a gyomorfekélyre.


Szponzorált hirdetések