Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

A Magyar Vöröskereszt adományvonala

kategória: Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Csütörtöktől hívhatják a segíteni szándékozók a Magyar Vöröskereszt 1359-es adományvonalát. Az adományvonal a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone, az Invitel és az UPC hálózatában egyaránt működik majd. A 1359-et hívók, valamint a Vodafone és Telenor hálózatából az ADOMANY szót SMS-ben elküldők 250 forinttal támogatják a legnagyobb hazai humanitárius szervezet aktuális segélyakcióját.

A 1359-es szám bevezető kampányához ismert emberek csatlakoztak önkéntesen. A vonal végén Bényi Ildikó műsorvezető, a Magyar Vöröskereszt jószolgálati nagykövete, Ördög Nóra, Bochkor Gábor, Voga János, István Dániel, Lola és Puskás Peti "fogadja" majd az adományt jelentő hívásokat - közölte a Magyar Vöröskereszt.

2012.02.01 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Nyugellátás

A munkával töltött évek elteltével még nem biztos, hogy becsönget a postás. Ahhoz, hogy nyugdíjunkat megkaphassuk, számos bejelentési és igazolási kötelezettségnek kell eleget tennünk, a jogszabályokban előírt feltételek teljesülése mellett.

tovább

Tippek:

A vashiány ellensúlyozására együnk sok száraz lencsét, babot, borsót, zabpelyhet, sovány marhahúst, teljes kiőrlésű lisztből készült és rozskenyeret, véres hurkát.

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések