Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

A Csík Zenekar koncerttel búcsúzik az óévtől

kategória: Programajánló

Ismét megrendezi hagyományos óévbúcsúztató nagykoncertjét a Csík Zenekar. December 30-án a fővárosi Hungexpo G pavilonjában sztárvendégekkel "örömzenél".

A rendezvény alapját annak idején az adta, hogy a zenekar vezetőjének születésnapja december 30-án van. "Hosszú évek óta megszervezzük ezt az eseményt, a helyszínek változtak. A Hungexpo azért ideális helyszín, mert nagyon sokan elférnek, senki sem marad le a koncertről" - mondta Csík János.

Az idei Csík-óévbúcsúztató kicsit más ízű és stílusú lesz, mint a korábbiak. Lesznek fotó- és filmvetítések, fellép Ferenczi György és a Rackajam, Pál István "Szalonna" és Bandája, Kiss Tibor (Quimby), valamint a Langaléta Garabonciások csoport. "A program 20 órakor kezdődik a mi koncertünkkel, aztán táncházakat játszunk, Pál Szalonnáék húzzák a talpalávalót, a Langaléta Garabonciások gólyalábakon szórakoztatják a közönséget, éjféltől Ferenczi Gyuriék bluest, rock and rollt adnak elő önállóan és velünk közösen is. A műsor legalább éjjel kettőig eltart majd" - sorolta Csík János.

2011.12.29 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


    Tesztajánló

    Asztma-kontroll teszt

    Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


    Szponzorált hirdetések