Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

98 évesen lett vége a szerelmüknek - elváltak

kategória: Pszichológia

Bertie és Jessie Wood 36 évig éltek boldogan, mígnem 2008-ban megromlott a kapcsolatuk. Ugyan senki nem hitte, hogy válás lesz a vége, de mégis így lett. A két 98 éves ember az 1972-ben a Herts megyei Elstree-ben kötött házasságát végül felbontották.

Jessie előző házasságából született lánya Pauline, aki most 65 éves, nem óhajtotta megosztani a közvéleménnyel a döntésük okát. "Túl fájdalmas ahhoz, hogy beszéljek róla!" - nyilatkozta a sajtónak. Terence Wood, Bertie első házasságából való fia is hasonló álláspontra helyezkedett, és nem nyilatkozott az ügyben.

Francine Kaye, aki a válások szakértője, szintén meglepődött a dolgon: "Ebben az életkorban már többnyire azt gondolják az emberek, hogy inkább elviselik valahogy a másikat, csak ne maradjanak egyedül" - mondta.

A válást követő pár hónapon belül Bertie meg is halt, Jessie pedig ma már egy idősek otthonában él.

A brit házaspár a wiskonsini 97 éves Simon, és a 91 éves Ida Stern1984-ben felállított világrekordját döntötte meg a legidősebb korban "elkövetett" válás tekintetében.

2009.11.20 00:02:00

forrás: Medipress


Cikkajánló

Témakör: Visszérbetegség

13 jó tanács visszérbetegeknek

Ha szedünk is vénát erősítő készítményeket visszeres panaszainkra, az önmagában sosem elég, hiszen életmódváltás nélkül a legjobb tabletta sem tehet csodákat. Mire kell mégis ügyelnünk a mindennapokban? Tippek azoknak, akik visszérrel élnek.

tovább

Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább


Szponzorált hirdetések