Kedves olvasónk!

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevél-szolgáltatásunkra! Az előző oldalon megadott címére egy e-mailt küldtünk el. Az ebben található egyedi internetes hivatkozásra kattintva aktiváljuk előfizetését a megrendelt hírlevélre vagy hírlevelekre. Kérjük, figyelje a postaládáját!

Rendben

Kedves olvasónk!

Elmentettük a kért módosításokat de ezt Önnek még meg kell erosítenie! A megadott címére egy e-mailt küldtünk el. Az ebben található egyedi internetes hivatkozásra kattintva véglegesítheti a módosításokat. Kérjük, figyelje a postaládáját!

Rendben

Kedves olvasónk!

Sajnáljuk, hogy le kívánja mondani a(z) szolgáltatásunkat.
Amennyiben biztos abban, hogy nem kíván további információkat kapni tőlünk e-mailben,
kérjük, hogy kattintson a lejjebb található "Leiratkozom" feliratú gombra!
Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat!

Kedves olvasónk!

Gratulálunk, sikeresen aktiválta hírlevél-megrendelését! Az Ön által megrendelt egy vagy több hírlevelet a megadott címre fogjuk eljuttatni. Amennyiben később újabb hírleveleket szeretne megrendelni vagy lemondani, esetleg e-mail címét változtatná meg, keresse az egyes levelek legalsó részén található linkeket.

Rendben

Hírlevelek

A legjobb helyen jár, ha a legfontosabb hírekről, újdonságokról és érdekességekről kényelmesen, egyszerűen szeretne értesülni! Tekintse meg hírleveleink teljes kínálatát, és válogasson kedvére az Ön számára érdekesek közül. Természetesen valamennyi hírlevelünk ingyenes!

1.lépés: válasszon hírleveleink közül!

Milyen témák érdeklik? Válasszon érdeklődése szerint: ha az egészségügy legfontosabb hírei, érdekességei, az 50plusz.hu újdonságai érdeklik, jelöljön be egyet vagy többet általános hírleveleink közül! Ha kíváncsi arra, milyenek az egyes hírlevelek, használja a "minta" gombot egy levél megtekintéséhez! Tematikus hírleveleinkben az egyes problémák, betegségek iránt mélyebben is érdeklődőknek nyújtunk érdekes és hasznos információkat!

Hírleveleink

Tematikus hírleveleink

   2.lépés: adja meg e-mail címét!

   Az alábbi mezőkbe írja be nevét és e-mail címét! Ez utóbbit ismételje meg, hogy a biztosan jó címre küldhessük az Önt érdeklő leveleket!

   3.lépés: iratkozzon fel!

   Kattintson a "Feliratkozom" feliratú gombra, hogy a fent megadott adatokat és hírlevél-feliratkozásokat rendszerünk elmentse! A megrendelt hírlevelekről a megadott e-mail címre jóváhagyó levelet küldünk.

   Kérjük, olvassa le az alábbi képen látható szót, és írja be az alatta található mezőbe! Ha nem olvashatóak a betűk, kérjen másik kódot az "Új képet kérek!" linkre kattintva. Ez védelmet biztosít az automatizált üzenetek és a kéretlen reklámleveleket küldő programok ellen.

   Szeretne leiratkozni?

   Ezen az oldalon csak feliratkozni tud a hírlevelekre. Amennyiben leiratkozni szeretne valamelyikről, azt biztonsági okokból úgy tudja megtenni, ha az adott hírlevél alján levő leiratkozás linkre rákattint.

   Mire van feliratkozva?

   Nem tudja mely hírlevelekre van jelenleg feliratkozva? Segítünk! Írja be e-mail címét az alábbi mezőbe és elküldjük Önnek egy levélben összefoglalva a hírlevél-megrendeléseit!

   Valamennyi hírlevelünket ingyenesen küldjük azon Olvasóinknak, akik ezt igényelték, és kérésüket e-mailben megerősítették. A hírlevél-megrendelők az egyes vagy akár valamennyi hírlevelünkről bármikor leiratkozhatnak. A megadott adatokat, nevet, e-mail címet harmadik félnek nem adjuk át. A tematikus hírleveleknél az előre meghatározott leveleken túl a témában alkalmanként további leveleket küldhetünk, amennyiben ezt leiratkozási szándékával külön nem jelzi számunkra.

   Szponzorált hirdetések