Dr. Vass Ilona
Bőrgyógyász - kozmetológus
Ezen az oldalon kérdést tehet fel valamely betegséggel kapcsolatban az adott szakterületen dolgozó szakorvos tanácsadónknak.
Kérjük, mielőtt megfogalmazná kérdését, nézze meg, nem szerepel-e már a keresett információ a gyakran feltett kérdések és válaszok között. Kérdésére a választ e-mailben fogja megkapni, ezért kérjük, hogy címét pontosan adja meg.
Amennyiben az Ön által feltett kérdés illetve a kapott válasz mások, esetleg a hasonló betegségben szenvedő sorstársai számára is hasznos lehet, úgy - természetesen az Ön névtelenségének legteljesebb megőrzése mellett - az így kapott információ is gyarapítja majd a gyakori kérdések és válaszok körét.

Kérdés feltevése

Név: 
E-mail cím*: 
Tárgy*: 


A kérdés szövege*:Kérjük, olvassa le az alábbi képen látható szót, és írja be az alatta található mezőbe! Ha nem olvashatóak a betűk, kérjen másik kódot az "Új képet kérek!" linkre kattintva. Ez védelmet biztosít az automatizált üzenetek és a kéretlen reklámleveleket küldő programok ellen.


Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam, megértettem. Kérdésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat - ideértve különleges adataimat is - a tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel a HáziPatika.com Kft. kezelje, és az oldalon megjelölt orvosszakértő részére továbbítsa.


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése szükséges!

Cikkajánló

Témakör: Lélek

Így öregedjünk tudatosan!

Nem árt időben gondolnunk öregségünkre. Nem mindegy, hogy mi magunk formáljuk azt, vagy az formál, deformál minket. Milyen esélyeink vannak az élet utolsó negyedében? Hogyan lehet rá felkészülni?

tovább


Szponzorált hirdetések