dr. Daróczy Judit
Bőrgyógyász-venerológus-kozmetológus szakorvos
Ezen az oldalon kérdést tehet fel valamely betegséggel kapcsolatban az adott szakterületen dolgozó szakorvos tanácsadónknak.
Kérjük, mielőtt megfogalmazná kérdését, nézze meg, nem szerepel-e már a keresett információ a gyakran feltett kérdések és válaszok között. Kérdésére a választ e-mailben fogja megkapni, ezért kérjük, hogy címét pontosan adja meg.
Amennyiben az Ön által feltett kérdés illetve a kapott válasz mások, esetleg a hasonló betegségben szenvedő sorstársai számára is hasznos lehet, úgy - természetesen az Ön névtelenségének legteljesebb megőrzése mellett - az így kapott információ is gyarapítja majd a gyakori kérdések és válaszok körét.

Kérdés feltevése

Név: 
E-mail cím*: 
Tárgy*: 


A kérdés szövege*:Kérjük, olvassa le az alábbi képen látható szót, és írja be az alatta található mezőbe! Ha nem olvashatóak a betűk, kérjen másik kódot az "Új képet kérek!" linkre kattintva. Ez védelmet biztosít az automatizált üzenetek és a kéretlen reklámleveleket küldő programok ellen.


Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam, megértettem. Kérdésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat - ideértve különleges adataimat is - a tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel a HáziPatika.com Kft. kezelje, és az oldalon megjelölt orvosszakértő részére továbbítsa.


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése szükséges!

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések