Kozmetológia

Kérdések és válaszok a betegségcsoportról

Összesen: 5 kérdés és válaszAz ujjaimon körmök mellett sok szemölcs nőtt ki. Hogy orvosolhatnám a prolámát műtét nélkül? Mennyire veszélyes a genitális szemölcs kialakulása, el tudom annyira fertőzni?
Sajnos előfordulhat, hogy a genitáliákra terjed a szemölcs. Fagyasztásos kezeléssel jól gyógyítható, melyet homeopátiás, immunrendszert erősítő és lokális kezeléssel egészítünk ki.
Hónalj-epilálás után mikor lehet leghamarabb izzadásgátlót használni?
2-3 napot érdemes várni, addigra megnyugszik a bőr.
Hormonkezelésre jártam sokáig, hogy kisbabánk lehessen. Valószínűleg ennek köszönhetően az arcomon barna foltok jelentek meg, amit nagyon nehezen viselek el. Azóta már minden fajta krémet kipróbáltam mindhiába. Az lenne a kérdésem, hogy elfog-e múlni valamikor vagy ezzel kell majd élnem, és ha van megoldás akkor mi az?
A májfoltok kezelése nehéz. Valóban a hormonális problémák váltják ki megjelenését, és az esetek egy részében eltűnik a szülés, szoptatás után. A halványítás krémekkel sokszor megoldható, makacsabb esetekben hámlasztásos kezelést végzünk. Azonban vannak olyan pigmentfoltok, amelyek megfelelő kezelés ellenére sem tűnnek el teljesen.
Mi az a legjobb gyógyszer/kozmetikai szer ami pattanások eltüntetésére alkalmas és vény nélkül kapható a patikákban?
A pattanások kezelésére vény nélkül is sokféle készítmény kapható. Az, hogy kinek melyik a legjobb, a pattanások és a bőr típusától függ. Érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.
Mitől lehet az a fajta bőrelváltozás a karom külső felén és a combomon, mintha folyamatosan libabőrős lennék? Az elején arra gondoltam, hogy túl száraz a bőröm és kevés folyadékot fogyasztok, de már nagyon sokféle testápolót próbáltam már, tonikot is, a zuhanynál durva fürdőpamacsot, de a tünetek csak enyhülnek, el nem múlnak. A téli időszakaban sokkal erősebben jelentkezik, de nyáron is eléggé jellemző. Már nem tudok mit kezdeni a panaszommal és már nagyon zavaró, főleg az, hogy a páromat is biztosan zavarja, hogy nem pihe-puha bőrhöz ér hozzá, hanem néha olyannak érzem magam, mint a "smirgli". Mit tegyek?
A szőrtüszőkben lévő fokozott elszarusodás okozza a tüneteket. Alkati sajátság, nem betegség. Hámlasztó készítményeket érdemes használni, a zuhanyzásnál jó a rendszeres erős dörzsölés, radírozás.Vényre írható készítménnyel is érdemes kezelni, ehhez azonban jelentkezni kell bőrgyógyászaton.


Cikkajánló

Témakör: Táplálkozás

Egy legenda születése - a Béres Csepp története

A nagy ötletek, zseniális találmányok gyakran hirtelen, egy ihletett pillanat hatására pattannak ki alkotójuk fejéből, mások úgy emlékeznek vissza találmányuk születésére, hogy hosszú évek kitartó tapasztalatgyűjtése, kutatómunkája vezetett eredményre.

tovább

Tippek:

Ellenőrizze rendszeresen vérnyomását, mert a magas vérnyomás a látást is veszélyeztetheti.


Szponzorált hirdetések