Erotika

Kérdések és válaszok a betegségcsoportról

Összesen: 4 kérdés és válasz

Dr. C. Molnár Emma
Pszichoterapeuta, szülészet - nőgyógyászati pszichoszomatika
Merevedési zavarom nincs, élvezem is az együttléteket, de ejakulációra nagyon nehezen kerül sor. Mi lehet az oka?
Feltétlenül forduljon urológushoz, mert a tünet mögött prostataprobléma is állhat. Ha urológiailag rendben van, akkor valami stressz, vagy kapcsolati zavar állhat a tünet mögött, mely pszichoterápiával gyógyítható.
Mi az a G-pont, és a hüvelyen belül hol található?
A G-pont a hüvely felső végében található, mely a csikló hüvelyfali végződése, azaz a csikló ingerlése a G-pontba sugárzik, illetve a G-pont ingerlése innerválja a csiklót (feed-back). A G-pont kis göböcske. Inkább tapintható, mint látható.
Mi lehet az oka, hogy a párom csak egy menetet képes teljesíteni?
A férfiak jelentős része nehezen, vagy egyáltalán nem képes az ismételt közösülésre (ez nem kívánalom, mert nem teljesítmény). Úgy kell (ene) alakítani az együttlétüket, hogy az mindkettőjük számára kielégítő legyen.
Nagyon zavar, hogy normális, hüvelyi úton nem jutok a csúcsra, idáig csak a csiklóm izgatásával sikerült.
Ki kell ábrándítanom, mert nincs külön csikló és külön hüvelyi orgazmus, s a fő izgalmi vezető szerv a csikló. A közösülés során elért orgazmushoz nélkülözhetetlen a csikló folyamatos és megfelelő ingerlése. Ezért célszerű olyan poziciót választani, amely a közösülés során is érinti a csikló megfelelő izgatását.


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Fiatalos lendülettel

A testi-szellemi frissesség hosszú távú megőrzése ma már elérhető cél. Számos súlyos betegség tüneteinek megjelenése megakadályozható illetve késleltethető a korai stádiumban végzett szűrővizsgálatok eredményei alapján megválasztott megelőző terápiával.

tovább

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések