Betegséglexikon kvíz játék

Mennyire ismeri az egyes betegségeket?

Előfordult már, hogy nem értette, mit is mondott orvosa a diagnózisban, vagy épp ellenkezőleg, az összes ismerősének Ön magyarázza meg a zárójelentésén szereplő címszavakat?
Bárhogy is legyen, itt az ideje, hogy próbára tegye tudását! Vegyen részt játékunkban, ahol kvízek tucatjaival tesztelheti ismereteit.

Hogy vehet részt?

Először is - ha még nem tette volna - regisztrálnia kell magát oldalunkon. Ezt megteheti ezen az oldalon.
Ha már van felhasználóneve és jelszava, akkor lépjen be, kezdje el böngészni a betegséglexikon leírásait, és töltsön ki minél több, a címszavakhoz tartozó kvízt! Mivel minden kvíznél csak az első megoldását vehetjük figyelembe, javasoljuk, hogy kitöltés előtt alaposan olvassa el az adott betegségleírást is!

Ki lesz a hónap legjobbja?

Kvízjátékunk több fordulóból áll. Minden forduló egy hónapig tart, és a hónap első napján kezdődik. Az adott hónapban minél több kvízt kell lehetőleg minél pontosabban kitöltenie. Az adott fordulót az nyeri, aki a hónapban a legtöbb kvízt és azokat is a leghelyesebben válaszolja meg. Pontegyenlőség esetén a pontszámot leggyorsabban elérő látogatónk lesz a nyertes. Fontos, hogy mindig jelentkezzen be, mert rendszerünk csak így tudja tárolni eredményét. Más teendője nincs is.

Hol láthatóak az eredmények?

Ezen az oldalon mindig megtalálja a kvízjáték aktuális állását, a legjobb kitöltők top tízes listáját. Ha nincs az első tízben, ne keseredjen el: kvízek tucatjai várnak Önre. A már kitöltött kvízeit egy kis jel különbözteti meg azoktól, amiket még nem tölött ki.

A játékban való részvételhez kérjük jelenkezzen be!

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció

A játékban nem vehetnek részt a HáziPatika.com Kft. munkatársai és közvetlen családtagjaik. észvételével Ön automatikusan elfogadja a játék szabályait.
Az első 10 játékos felhasználóneve, helyezése és pontszáma a honlapon nyilvánosságra kerül.
A részvétellel kapcsolatban mindennemű jogi út kizárva.

Szponzorált hirdetések