Válasszon az étrend-
kiegészítők leírásai közül:
- Aloé Vera
- Avemar
- Cink
- Culevit
- Folsav
- Gingko
- Ginzeng
- Glükózamin
- Kondoritin
- Króm
- L-Karnitin
- Lecitin
- Magnézium
- Melatonin
- Méhpempő
- O-3
- Q10
- Szelén

![]() | Méhpempő | ![]() |


Hatásai
A méhpempő általános erősítő, roboráló hatású. Szedésekor a szervezet intenzív méregtelenítése következik be. Leromlott, betegség alatti-utáni állapotból való felerősítésnél kitűnő. A szív és keringési panaszokra, gyomor és bélbántalmakra, idegrendszeri problémákra legtöbbször igen jó hatású. Közvetlenül a változás kora előtt levő nőknek (rendszertelen/folyamatos vérzés, hőhullámok) 0,5-1 g/nap pempő a panaszait csökkenti.
Alkalmazható emésztési zavarok, vitaminhiányos állapotok, egyes bőrbetegségek, étvágytalanság, szellemi és fizikai túlterheltség esetén. Kísérleti adatok állnak rendelkezésre, melyek hangsúlyozzák a méhpempő teljes koleszterinszint mérséklő hatását, mely magas minőségű termék esetén nagyobb mértékű csökkentést jelent.
Mellékhatásai
Használata
Fogyasztás előtt ajánlatos összekeverni a mézes pempőt, mert a fajsúlykülönbség miatt a méz és a pempő hosszabb idő alatt szétválhat. A kevés mézben elkevert méhpempőt reggeli előtt, éhgyomorra kell - minél hosszabb ideig - elszopogatni. A méhpempőt mézben elkeverve tartósítjuk, a méz savtartalma tartósítja a pempőt. A hűtőszekrényben 1-3 fokon tartandó. Megfagyasztani nem szabad. A méz, virágpor fogyasztása a méhpempő hatását kedvezően kiegészíti. A méhpempő sok szerves savat tartalmaz, ezért csak saválló eszközzel szabad érinteni. Fémmel érintkezésbe hozni tilos! Legjobb a fa vagy műanyag lapátka használata.
Figyelmeztetés
Forrás: http://www.magyarmez.hu/termekek.html