Étrendek

A táplálkozásnak fontos szerepe van a betegségek megelőzésében és kezelésében. Dietetikusaink kéthetes étrendmintákat állítottak össze a leggyakrabban előforduló betegségek terápiás támogatására, melyek hozzásegítik a betegeket a tünetek enyhítéséhez. A menüsorokat tápanyag-táblázatok, ételleírások és táplálkozási ajánlások egészítik ki.

Cikkajánló

Témakör: Egészség

A csontritkulás rizikófaktorai

A csontok leépülése a kor előrehaladtával mindenképpen bekövetkezik, de ha kóros mértékben és már idejekorán felbomlik a csontépítési és csontbontási folyamatok egyensúlya, akkor nyilván elkerülhetetlen a csontritkulás.

tovább

Tippek:

A vashiány ellensúlyozására együnk sok száraz lencsét, babot, borsót, zabpelyhet, sovány marhahúst, teljes kiőrlésű lisztből készült és rozskenyeret, véres hurkát.


Szponzorált hirdetések