Étrendek

A táplálkozásnak fontos szerepe van a betegségek megelőzésében és kezelésében. Dietetikusaink kéthetes étrendmintákat állítottak össze a leggyakrabban előforduló betegségek terápiás támogatására, melyek hozzásegítik a betegeket a tünetek enyhítéséhez. A menüsorokat tápanyag-táblázatok, ételleírások és táplálkozási ajánlások egészítik ki.

Cikkajánló

Témakör: Táplálkozás

Mi is az a koleszterin?

A zsírok a szervezet alapvető építőmolekulái. Közéjük tartoznak a trigliceridek és a koleszterinmolekulák is. Hogyan válhatnak hát ezek az alapvető építőelemek szervezetünk egészségének ellenségeivé?

tovább

Tippek:

Bár még nem teljesen tisztázott a hatásmechanizmus, az azonban biztos, hogy a fokhagyma vérnyomáscsökkentő. A megfelelő hatáshoz azonban napi 2 nyers gerezdet kell elfogyasztani! Időnként megéri, de az orvosi kezelést nem helyettesíti!


Szponzorált hirdetések