HáziPatika.com - Minden benne van az egészségről

Szerkesztői alapelvek

Az 50plusz.hu Önnek készül - szerkesztőségünk egyik legfontosabb alapelve pontosan ez. Törekszünk a hiteles, szakmailag pontos, de közérthető, sokoldalú tájékoztatásra. Tiszteletben tartjuk, hogy a legfontosabb érték az egészség, és az átadott információkkal ennek fejlesztését tűzzük ki célunkként. Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen alapelvek szerint készülnek az 50plusz.hu oldalai!

Elhivatottság

Munkatársaink, szerzőink elkötelezték magukat az ismeretterjesztő és egészségügyi újságírás iránt. Maximálisan figyelembe veszik olvasóink igényeit, szakmailag folyamatosan képzik magukat, figyelemmel kísérik a közélet és az egészségügy fontos eseményeit.

Hitelesség és megbízhatóság

A tartalmi részeket hiteles szakmai források alapján, részrehajlás nélkül, hirdetőinktől függetlenül készítjük. A cikkek és egyéb tartalmi elemek alapos kutatási háttérmunkán alapulnak, a szerzők saját munkái. Mindezek természetesen az egészségügyi és orvos-szakma által támogatott alapelveket tekintenek kiindulópontként, így szakmai kifogás nem merülhet fel velük szemben.

Színvonalas ismeretterjesztés

Valamennyi tartalmunkat a lehető legmagasabb újságírói és szakmai színvonalon, mindenki számára érthető nyelven, olvasmányos stílusban, logikus szerkesztésben írjuk meg.

Közérthetőség, szemléletesség

Az 50plusz.hu tartalmába kerülő bármely új anyag önmagában is helytálló, logikusan strukturált, jól szemléltetett, kellően részletes és arányos, hosszú távra érvényes.

Aktualitás

A tartalmak megtervezésénél és elkészítésénél legfőbb szempontjaink a gyors reagálás az érdekes eseményekre, újdonságokra az egészségügy területén. A meglévő anyagainkat folyamatosan ellenőrizzük, hogy mindenkori aktualitásukat biztosíthassuk. Az új tartalmak létrehozásakor figyelünk a kellő előrelátásra, az anyag feldolgozása mindig a teljesség igényével történik.

Technikai színvonal

Anyagainkat a közérthetőség, az olvasmányosság, a korszerűség és a szemléletesség érdekében korszerű technikai színvonalon, az internet adta legmodernebb lehetőségeket kihasználva készítjük el.

Jogtisztaság

Az 50plusz.hu számára készített valamennyi anyag egyéni munka eredménye, elkészítésük után az oldal tulajdonát képezik. Oldalainkon nem jelentetünk és nem tűrünk meg mások szerzői jogait sértő anyagokat. Ugyanakkor elvárjuk, hogy munkatársaink szerzői jogát mások is tiszteletben tartsák.


Szponzorált hirdetések