HáziPatika.com - Minden benne van az egészségről

Partnereink

Szakmai partnereink

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) 1991-ben alakult a dietetikusok - azaz a táplálkozástudomány és a dietetika területén hivatalosan elismert szakemberek - szakmai szervezeteként. Célja az egészséges táplálkozási szokások kialakítása, az egészségi állapot megőrzése és a táplálkozással összefüggő betegségek diétáinak megismertetése, valamint kutatások, képzések, továbbképzések szervezése és támogatása.


MédiapartnereinkNyerniakarok.hu nyereményjáték portál

A Nyerniakarok.hu Magyarország egyik legnagyobb nyereményjáték gyűjtőportálja utazási, autó, LCD TV, MP4 lejátszó, műszaki cikk, laptop, pénznyeremény és más értékes ajándékokkal. Nálunk nem csak értesülhet az új nyereményjátékokról, de értékelheti is azokat, megírhatja véleményét, fórumozhat vagy csetelhet a többi látogatóval azokról.
Munkatársaink képzését támogató szervezetek

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A HáziPatika.com Kft. a Nemzeti Fejlesztési Terv Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében, a HEFOP 3.4.1-08/1. "Munkahelyi képzések támogatása" című pályázaton támogatást kapott munkatársainak szakmai továbbképzésére.

A képzések felölelik a cég számára legfontosabb szakmai területeket, segítik a munkatársak ismereteinek elmélyítését és korszerű informatikai eszközök magas szintű megismerését.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 6 030 000 Ft.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Közreműködő Szervezet:
ESZA Európai Szociális Alap, Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht.

Postacím: 1134 Budapest, Váci út 45.
Központi telefonszám: (1) 273-4250


Kommunikációs tanácsadónk

VM.komm Tanácsadó Iroda

A VM.komm Tanácsadó Iroda immár hét éve kínál komplex egészségügyi marketingkommunikációs szolgáltatásokat megbízói részére. Szaktudásunk és tapasztalataink alapján a gyógyszeripari szektor egyik piacvezető kommunikációs megoldásokat nyújtó partnerévé váltunk. Egyedi megoldásokkal szolgálunk az egészségügyi kommunikáció minden területén: a public relations-től a weblapkészítésig, hiszen ahogyan a legjobb cipők, úgy a kommunikációs tervek is nálunk méret után készülnek.


Technológiai partnereink


Munkatársaink egészségének megőrzésében segítségünkre vannakSzponzorált hirdetések