HáziPatika.com - Minden benne van az egészségről

Küldetésünk

"Nem a múló idő tesz beteggé"

Célunk, hogy az ötvenes és idősebb korosztály egészségtudatosságát és életszemléletét pozitív irányba befolyásoljuk. Ennek érdekében az 50plusz.hu hiteles egészségügyi és életmódbeli tartalmat és szolgáltatást tesz közzé digitális médián. Arra törekszünk, hogy oldalainkon Ön választ, útmutatást, tanácsot, segítséget kapjon. Mindebben egy elkötelezett, lelkes és kreatív csapat az Ön partnere.

Minden benne van az egészségről

Amiben több mint egymillióan egyetértenek az egészséggel kapcsolatban...

Az 50plusz.hu portál kiadója a HáziPatika.com Kft. Oldalainak magas színvonalát, igényességét, megbízhatóságát már 12 éve tapasztalhatják az internetezők.
Ön és további havi egymillió ember nem tévedhet!
Miért érdemes látogatni az 50plusz.hu oldalát?

Mert hiteles...

A sok ezer oldalnyi tartalmunk információinak, adatainak megbízhatóságát egészségügyi szakemberek közreműködése és folyamatos szakmai kontrollja biztosítja. Hiszünk abban, hogy mindenkinek egyaránt joga van az egészséghez, és az azt érintő információkhoz is, ezért portálunk mindig az akadémikus orvosláshoz igazodik, ugyanakkor közérthető marad. A pozitív életszemlélet nagy mértékben hozzájárul a testi és a lelki egészséghez, mi pedig ebben elfogulatlan, kiegyensúlyozott tájékoztatással segítünk mindenkit.

Mert tartalmas...

Ön mindig friss és érdekes információkhoz juthat, legyen szó akár a közel háromezer cikkről, akár a több mint harminc kiemelt témáról. Ki ne szeretné tudását vagy rizikófaktorait tesztelni? Ebben harmincnál is több teszt és kéttucatnyi kalkulátor segít. A friss hírek vagy a nemzetközi kitekintők segítségével pedig az egészségügy aktuális, legfrissebb információi is elérhetőek egy kattintással! Magyarországon egyedülálló módon száz animációt láthat különböző betegségekről, azok kezeléséről, illetve egészségügyi témájú képgalériákat, videókat nézegethet Médiatárunkban.

Mert sokrétű...

Gyakran van szüksége valamilyen egészségügyi adatra, címre, netán gyógyszerre? Ezeket és még sok minden mást is könnyen megkereshet a portál adatbázisaiban, de a fórumokon másokkal is megoszthatja a legfontosabb tudnivalókat. Ha feliratkozik az 50plusz hírlevelére, e-mailben is rendszeresen tájékoztatást kap az önt érdeklő téma részleteiről, illetve a portálon frissen megjelent aktuális újdonságokról.

Mert segítőkész...

Ha az egészségünk a téma, tucatnyi kérdés jut eszünkbe a legapróbb problémákról is. Lehet, hogy már a válasz is megtalálható a több ezer gyakran feltett kérdés között az 50plusz.hu oldalain, de ha nem, akkor is van hová fordulni: közel hatvan szakértőnek, orvosnak tehet fel kérdéseket. Ne habozzon, hiszen az elmúlt években olvasóink ezt negyvenezer alkalommal meg is tették.

Tényleg minden benne van az egészségről - győződjön meg róla Ön is oldalainkon!


Szponzorált hirdetések