HáziPatika.com - Minden benne van az egészségről

Elismerések, díjak


Bronzérmes a "babaszobánk"!

Bronzérmes a "babaszobánk"!

A Magyar Tartalomipari Szövetség immáron 9. alkalommal rendezte meg a hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt, amely az online és multémédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye. A verseny célja, hogy arra ösztönözze az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhsználóknak.
A HáziPatika.com csoport megújult babaszoba.hu portálja az eEgészségügy kategóriában a harmadik helyezést érte el, egyben két évig viselheti a megtisztelő "Felhasználóbarát honlap" elismerést is.

2009. november


Idén is a Deloitte Technology Fast 50 listáján a HáziPatika.com

Idén is a Deloitte Technology Fast 50 listáján a HáziPatika.com

A Deloitte idén tizedik alkalommal állította össze az ötven leggyorsabb növekedést mutató közép-kelet-európai technológiai cégek éves rangsorát. A rangsorban idén 10 ország vállalatai képviseltetik magukat, így a 2009-es lista az eddigi legsokszínűbb.
Az idei Fast 50 listára összesen tizenegy magyar vállalat került fel, köztük a HáziPatika.com Kft., amely 323%-os árbevétel-növekedésével a 46. helyet érdemelte ki.

2009. október


Leghitelesebb média a babatáplálásban

Leghitelesebb média a babatáplálásban

A "Leghitelesebb média a babatáplálásban" díjat kapta meg a HáziPatika.com és a babaszoba.hu, és a Magyar Gyermekorvosok Társaságának fődíját vehette át Kéky Kira kolléganőnk a korszerű babatáplálásról szóló videó- és cikksorozatáért, melyben egyaránt hangsúlyozta az anyatejes táplálás fontosságát és a tehéntejes táplálás veszélyeit.
A díjat 980 gyermekgyógyász jelenlétében adta át Szabó László, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának elnöke.
A cikkeket és videókat megtalálják blog-bejegyzésünkben!

2009. március

Szponzorált hirdetések