HáziPatika.com - Minden benne van az egészségről

Elismerések, díjak


A HáziPatika.com Kft. ismét felkerült a Deloitte Technology Fast50 listájára

A HáziPatika.com Kft. ismét felkerült a Deloitte Technology Fast50 listájára

A tavalyi év sikere után a HáziPatika.com Kft. idén ismét kiérdemelt egy helyet a leggyorsabban növekvő kelet-közép-európai technológiai vállalatokat tartalmazó Technology Fast 50 listán. Az ötven vállalat között mindössze 11 magyar társaság szerepel, amelyek között a HáziPatika.com Kft. a hetedik helyen szerepel.

2007. október


A HáziPatika.com Kft. megkapta a Superbrand elismerést

A HáziPatika.com Kft. megkapta a Superbrand elismerést

A HáziPatika.com Kft. az idén megkapta a Superbrand elismerést. A Superbrands egy 1995-ben Nagy-Britanniában a márkaépítés díjazására létrehozott független szervezet. Mára a világ 57 országában működik, köztük Magyarországon is 2004 óta. A Superbrands státuszt független szakértői bizottság adományozza az általa a cím viselésére méltónak ítélt márkáknak, amelyek ezzel elnyerik a jogot, hogy részt vegyenek a Superbrands Programban.
Superbrand az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkákhoz kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek (pl. megbízhatóság, szavahihetőség, szakmaiság stb.).

2007. május

Szponzorált hirdetések