HáziPatika.com - Minden benne van az egészségről

Elismerések, díjak


Különdíjat nyert a babaszoba.hu az Év honlapja 2010 pályázaton

Különdíjat nyert a babaszoba.hu az Év honlapja 2010 pályázaton

Ünnepélyes díjátadó gálaest keretében, december 2-án kiosztották az idei "Az Év Honlapja" díjakat Budapesten a Hotel Heliában. A neves pályázatra idén 22 kategóriában összesen 353 nevezés érkezett.
Örömmel tudatjuk, hogy a hazai internet talán legrangosabb versenyén a babaszoba.hu portálunk Különdíjat nyert. A bírák értékelését idézve a babaszoba.hu "A felhasználók igényeit maximálisan kielégítő honlap. Teljeskörűség jellemzi."
Köszönjük szépen az elismerést!

2010. december


Nívódíjat kapott a HáziPatika.com!

Nívódíjat kapott a HáziPatika.com!

A Magyar Tartalomipari Szövetség idén tizedik alkalommal rendezte meg a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival versenyt.
A 23 tagú zsűri ajánlatára az idei versenyfelhívásra több mint 100 pályamű érkezett, az eredményhirdetésre - ünnepélyes Díjkiosztó Gála keretében - 2010. október 28-án a CreaSpace konferenciát követően került sor, ahol kilenc kategóriában 35 díj, továbbá 1 életműdíj került kiosztásra. A HáziPatika.com portál a többéves kiváló színvonal biztosításáért Nívódíjat kapott és egyúttal jogosult a Kiváló Magyar Tartalom cím viselésére.

2010. október

Szponzorált hirdetések