Fórum főoldalFórum főoldalFórum főoldalFórum főoldal


 Időrend: növekvő
Megjelenítve (db/oldal): 
Hozzászólások száma: 12577 
1234következőutolsó

 
Cikk betűmérete:

305757.2016.08.18. 07:46
   verapet
Nagyít!
Bözsike !

Kihoztam a könyvtárból azt a két könyvet, amit ajánlottál, mikor a Budai botanikus kertben voltunk, A pasi a szomszéd sirtól , és a folytatását, a Családi sírboltot. A Blake, amit ajánlottál nem volt bennt, helyetee a grácia sorozatot kinálták, szintétn Blake-től. . Nagyon tetszett.

Ilyenkor nyár végén nem történik velünk semmi jó, amit le lehetne irni, megyünk egyik orvostól a másikhoz, ez pedig nem szzórakoztató.
Mult héten csütörtökön találkoztam Rozzal és a kicsi unokájával, kimentünk a ligetbe, beszélgetni akartunk ameddig a kicsi játszik, néztük hogyan eteti a kacsákat, de sajnos hirtelen beborult és zuhogni kezdett, épp megusztuk a fák takarásában és leszaladtunk a földalattihoz .

Az érdekes szövegeket- mondanivalókat én a facebookon szoktam megosztani , ahogy Eta is, sokat látjuk egymást.

Hát megint elmult egy nyár, itt a vége, és kezdődnek a szomorubb, hidegebb napok.

Puszi


305755.2016.08.18. 04:36
   Bozsike
 
Sziasztok, nagyon örülök ETU h írtál! Nagyon szép az a gondolatsor is amit feltettél, és most én is válaszolok eggyel. Egyik rokonom osztotta meg egy ismerőse gondolatait, csak mert szép. És tényleg az, mégha kissé melankólikus is. De sajnos igaz:

Esténként észrevétlen szökik a kertekbe a jóleső hideg, jobb már bezárni az ablakokat éjszakára. Csípősek a hajnalok is. A korai harmat sokáig lógatja lábát a fűszálakon, a nap is mintha messzebbről, búcsút intve sütne. Még nem engedjük le a vizet a kerti medencéből, mert hátha... de tudjuk, idén nyáron már nem nagyon fogunk pancsolni benne. A virágokat is elhaló lelkesedéssel, nyár végi illemből locsolja csak az ember. A legsötétebb gyümölcsök szezonja múlik lassan, a friss szilva is puhán pottyan le az ágról. A zöldek elfáradtak mind, májusi üdeségük messze már. A fény is más színű: kicsit tompább, életlenebb a mindent beborító világosság.
A naptár reménykedik, mutat még pár napot a meleg évszakból, miközben látjuk, érezzük, csak hinni nem akarjuk, hogy halkan véget ért ez a nyár is.


305754.2016.08.17. 17:47
   etamama
 
Nagyít!
Drága Bözsike!

Örülök, hogy megtörted a csendet. Pár napja kívántam a csapatnak kellemes szép hetet, de azóta senki nem válaszolt.
Előtte Vera kívánt szép vasárnapot, de arra sem reagált senki.Nagyon nagy a csend itt. Bizony Hubika nem hiszem, hogy ezt akarta.
Mindenesetre szerintem megtörte a sok negatív hír a kis csapatot ez érződik. Igazán sajnálom.
Én sem vagyok olyan aktív, mert jó hírrel nem szolgálhatok és a rosszat meg próbálom feldolgozni, nem terhelek a bajommal másokat. Próbáljátok meg kiheverni az elmúlt hetek, hónapok szomorú eseményeit és akinek van valami jó, vidám közlendője ossza meg a többiekkel.
Én azért szinte naponta, ha tehetem bekukkantok. Igaz hosszan nem írok én sem.
Anikó ugye nincs itthon, biztosan kellemes telnek a hetei. Betty gondolom nyaral, Rozról sajnos nem tudok semmit.
Bibinet, Verát és Kisibust látom a fb-on néha. A többiekkel mi van?

Bözsike! Pont ma reggel találtam én is a fb-on egy hasonló reggeli gondolatot, mint Te küldtél az előbb. Meg is osztottam az oldalamon. Most ide is felteszem:

Reggeli gondolatok......
a mindennapok legszebb és leghálásabb pillanatai a reggelek. Azok a reggelek, amikbe ott vannak a szíved dobbanásai, a megszámlálhatatlan lélegzetvételeid, a kezeid, lábaid mozgékonysága, az élet eléd tárt látványa, ha kinyitod a szemed, s a csodálatos elméd, amivel átgondolhatod az előtted álló napot, azt a napot, ami neked adatott. Látod? Ez ismét a te napod. Istennek mára ez a terve, neked pedig csak annyi, hogy élj vele és élj benne...

Ugye milyen szép? Örüljünk hát mindennap az ébredésnek és használjuk ki az élet minden percét, míg lehet. Nagyon rövid és rohan az idő, sosem tudjuk mit hoz a holnap. Kívánok Nektek nagyon szép nyár végi napokat és főleg jó egészséget.

Szeretettel ölellek Benneteket :
Eta


305753.2016.08.17. 08:40
   Bozsike
 
Szervusztok,
olyan rossz ez a nagy csönd! Hubika se szerette volna biztos, ha az elmenetele után szinte 'megszűnünk'. Tudom magamról, hogy nem sok időnk van, mert ugye unoka, kert, befőzés, napi ebédfőzés, stb stb, de olyan jó lenne tudni egymásról. Legalábbis nekem hiányzik. Meg azt is megértem, hogy ha nem történik semmi, akkor miről írjunk. Pl, hogy ha lehuppansz a tv elé fáradtan, találsz-e valami normális néznivalót, vagy hogy sikerült-e a könyvtárból kivenni olyan könyvet ami leköti az érdeklődésedet (ha nem, tudok ajánlani, mert azért lefekvés előtt mindig olvasok ha napközben nem is érek rá, és szerencsére nagyon jó könyveket sikerül találni) vagy mit főztél, vagy csak hogy a villamoson/buszon/ABC-ben milyen érdekes vagy bosszantó dolog történt, vagy akármit.
A szokásos reggeli facebook benézéskor találtam egy aranyos idézetet, ezt osztom meg Veletek
"Világéletemben hittem benne, hogy a nap legcsodálatosabb pillanata, amikor reggel felébredünk. Mindegy, hogy vacakul érezzük-e magunkat vagy jól, egy biztos: aznap még bármi történhet velünk! És az sem számít, ha az esetek többségében semmi különös nem történik. A lehetőség benne van a reggelekben."
Monica Baldwins"

Most befejezem mert szólt a szomszédom hogy valamiért át akar jönni
Szép napot!


305752.2016.08.15. 07:48
   etamama
 
Nagyít!
Kellemes, szép hetet kívánok Mindenkinek!

305751.2016.08.14. 09:01
   verapet
Nagyít!
legyen szép napotok

305745.2016.08.10. 20:01
   kisibus
 
Nagyít!
KEDVES FÓRUMOZÓ BARÁTOK.
KÖSZÖNÖM NEKTEK A KEDVES JÓ KÍVÁNSÁGOKAT, AMELYEKET A NÉVNAPI ÜDVÖZLETBEN IRTATOK ÉS KÜLDTETEK NEKEM MINDENKINEK KÍVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET HOGY MÉG SOKÁIG TUDJUK EGYMÁST KÖSZÖNTENI.ÖLELLEK BENNETEKET SZERETETTEL IBUS.


305744.2016.08.08. 16:24
   bibine
 
Nagyít!
KEDVES SZUPER CSAPAT TAGJAIM.

MINDENKINEK ŐSZINTE SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM A NÉVNAPOMRA KÜLDÖTT JÓ KÍVÁNSÁGAITOKAT ÉS A SOK-SOK IBOLYA VIRÁGOT.

EGYUTTAL VALAMENNYI VOLT MUNKATÁRSAIMNAK IS ÉS RÉGI ÉS ÚJ ISMERŐSEIMNEK
IS KÖSZÖNÖM A MEGEMLÉKEZÉST.

SZERETETTEL GONDOLOK MINDNYÁTOKRA.

BIBINE-IBOLYA-IBI NÉNI, STB.


305743.2016.08.07. 22:10
   Bozsike
 
Nagyít!
DRÁGA IBOLYÁINK!
Sok szeretettel kívánunk Nektek jó egészséget, örömöket, sok kellemes időtöltést és minden jót! Isten éltessen Benneketeket még sokáig!!
Bözsi és Gyuri


305742.2016.08.07. 22:09
   Bozsike
 
Nagyít!
DRÁGA IBOLYÁINK!
Sok szeretettel kívánunk Nektek jó egészséget, örömöket, sok kellemes időtöltést és minden jót! Isten éltessen Benneketeket még sokáig!!
Bözsi és Gyuri


1234következőutolsó
Szponzorált hirdetések