Fórum főoldalFórum főoldalFórum főoldalFórum főoldal


 Időrend: növekvő
Megjelenítve (db/oldal): 
Hozzászólások száma: 6 
 
Cikk betűmérete:

287980.2013.06.25. 19:18
   verapet
Nagyít!
Eta mama !

Tessék addig összeszedni magad ! Ott a helyed közöttünk.
Majd még pontositom a Budapest-Népligetből való indulást, ha busszal akarsz jönni.
Puszi Vera


287979.2013.06.25. 19:16
   verapet
Nagyít!
Szervusztok Mindenkinek !


Kisibus ! Nagyon ügyes vagy. Ezt meg sem próbáltuk, eszünkbe sem jutott. Elég érthetetlen, hogy pont ott, pont az miért nem müködik. Dehát jól van ez igy. A szupercsapat müködik! Gratulálok.

Szeretettel ölel Vera


287977.2013.06.25. 18:47
   etamama
 
Nagyít!
Hanna a ballagáson.

287976.2013.06.25. 18:44
   etamama
 
Nagyít!
Henikével a ballagás után.

287975.2013.06.25. 17:55
   etamama
 
Nagyít!
Drága Kisibus!
Igaz nem ezzel a témával akartam belépni a régi helyünkre, de most e témával kezdeném, mert nagyon meg kell dicsérjelek, hogy így feltaláltad magad. Gratulálok nagyon ügyes vagy!Remélem a többiek is ránk találnak. Most látom még mindig szenvedtek itt a fórummal, jó hogy ilyen ügyes vagy. Kétszer is akartam már hosszan én is írni, amikor az egész levelem eltünt a semmibe
Most pedig azzal folytatnám, amivel szándékoztam kezdeni. Nagyon, de nagyon köszönöm a születésnapi meghívást. Bözsikével már beszéltem kb. két hete és említette, hogy mikor esedékes, de mint mindig nálunk is mindig történik valami, ami miatt nem jelentkeztem. Több oka is volt, amit nem szeretnék itt a fórumon kitárgyalni, de egészségügyi és egyéb okai voltak. Sajnos még mindig nem vagyok jól, egy allergia lépett fel a csontritkulásra kapott injekciótól. Nem részletezem,csak azért írom, ha van valaki, aki ilyet kapna a közeljövőben közülünk vagy az ismerőseitek körében, feltétlenül legyen résen, mert én nagyon megjártam. Visszatérve a szülinapodra, nagyon szeretnék ott lenni köztetek és remélem, addigra érzem magam annyira erősnek, hogy nekiinduljak az útnak. Jó lenne személyesen is megismerni Titeket. Kár, hogy Bibine sem biztos, hogy ott tud lenni.Még egyszer elnézést kérek a hosszú hallgatásért, de már írtam, én olyan vagyok, ha valami bajom van begubózom, mert nem szeretem, ha betegen, rossz kedvűen látnak vagy másokat is lehangolok. Közben elballagott Henikém is és a piciny unokám is jól van, már csak Nekem kéne erőre kapni, mert itthon is sok mindent szerettünk volna a házon felújítani, de így nincs kedvem belefogni nagyobb munkába. Most befejezem,nehogy eltünjön ez is.
Mindenkit sok szeretettel ölelek : etamama


287973.2013.06.25. 16:42
   kisibus
 
Nagyít!
SZERETNÉM INDÍTANI AZ ÚJ OLDALT. SZUPER CSAPAT NÉVEN. HA VAN KEDVETEK GYERTEK IDE.VÁRLAK BENNETEKET. A RÉGIEKET ÉS ÚJAKAT.
Szponzorált hirdetések