Fórum főoldalFórum főoldalFórum főoldalFórum főoldal


 Időrend: növekvő
Megjelenítve (db/oldal): 
Hozzászólások száma: 10933 
elsőelőző12345következőutolsó

 
Cikk betűmérete:

303927.2015.11.28. 06:46
   oregano
 
Ismét jöttem, hoztam nektek egyik "találmányomat"


http://kep.psharing.com/845047.jpg

Virágot is fotóztam:

http://kep.psharing.com/845048.jpg


303926.2015.11.28. 05:15
   oregano
 
Jó reggelt és szép napot kívánok! Legyen a hétvégétek is szép!

303925.2015.11.27. 22:15
   nagynepappe
 
Kedves, drága örökifjú (betegesen érzékeny) barátaim!

Jó , hogy itt vagytok, még ha veszekedtek is.
Nem kellene igazságot osztani, mert mindenki úgy érzi, neki van igaza és csak további megbántódás lesz belőle.
Ezért inkább nem is szoktam beavatkozni.
Azt nagyon sajnálom, ha olyan valami történik, aminek sértődés a vége.
Mi, utolsó "mohikánok" majdnem megsértődtünk, hogy "itt hagytatok" bennünket.

Lehet, hogy nincs igazam, de én azt gondolom, hogy ez az itt írásban is megjelenő, bárki által olvasható bejegyzés nem lehet olyan bensőséges, mint a telefon vagy a szkájp, éppen a hozzáférhetősége miatt.
Ha valaki úgy gondolja, hogy valami miatt vissza akar húzódni a "csigaházába", tiszteletben tartom azt az igényét, hogy esetleg nem akarja megosztani, inkább egyedül akarja feldolgozni a gondját, problémáját, bármit. Nem egyformán éljük meg ezeket az "élményeket".

Megtisztelő, ha a bizalmába avat bármelyikőtök, de nem szeretnék tolakodó lenni, hogy esetleg kellemetlennek, kíváncsiskodásnak érezze az érdeklődést.

Ne legyetek ennyire érzékenyek, egy kor után már minden nap és minden kapcsolat érték, amit lehet, érdemes megmenteni.

Én ezután is minden alkalommal benézek ide, akármilyen későn kapcsolom is be a gépet (mint most is) és ha beírtok, én is írok.

Jobb lenne, ha barátságosan újra itt lennétek, ebben a kis "zugban".

Jó éjszakát és szép új napot mindenkinek!


303923.2015.11.27. 20:20
   zaba35
 
Oreganó, azt irod,Nagyjából. Mért nem mondhatom ki, amit gondolok, ha nekem ez a véleményem. Ugyanakkor, fel vagy háborodva, ha én ki mondom.
Milyen gondolkodás ez?
Azt kifogásolod, hogy senki sem mondta ki a véleményét melletted. senki nem szólt hozzá. Most én ki mondtam És tessék, felháborodsz rajta. Külömben. Lezártuk az egymás közti ismeretséget. Ugy ahogy Te akartad. Mit akarsz még?
Ki falazott, mit falazott. nem volt senkire szükségem., Nem kellett falazni.
Igen, ha ugy tetszik ahogy Te mondod, győztem. Te tettétek az ölembe a győzelmet, nem én akartam.

Élj Te is boldogan.


303922.2015.11.27. 20:08
   oregano
 
Lányok, Bagira : Az utolsó szólásomban, az " itt nem tudtam igazi barátnőt szerezni " a mostani lakhelyemet jelenti , nem a netet , vagy a csoportot.

303921.2015.11.27. 20:01
   oregano
 
Tudod Imre, megint félreértelmezed a dolgokat, de olyan alaposan, ahogy félre lehet értelmezni.Megint csak egy - két mondatot volt türelmed elolvasni és fogalmad sincs semmiről.
Képzeld a barátság olyan amit itt látsz.A barátok bizony kimondhatják egymásnak a véleményüket, mert ellenkező esetben nem beszélhetünk barátságról!
Te soha nem veszekedtél Marikával? Mégis szerettétek egymást az utolsó pillanatig. Miről beszélsz? Amúgy tényleg a kárörvendésen kívűl egy csöpp emberi érzés sincs benned? Már otthagytam az Ötyéket is miattad. Nem volt még elég a győzni akarásodból? Győztél , Győztél, Győztél.Egy egész társaság falazott neked, szerettünk benneteket, és neked még mindig azon jár az eszed, hogy hogyan tudnál bántani bennünket!Légy boldog, most sikerült.
Ha lehet még mélységesebben csalódtam benned, mint ami eddig volt Azt hittem elég az a boldogság amiben most élsz.Miért kell neked mindig mindig piszkálni bennünket.
Nem volt elég, hogy legutóbb az ünnep előestéjén jöttél iderondítani? Gondolsz arra, hogy a párod mit érezhet ilyenkor?Gondolsz arra, hogy ilyenkor nomcsak rólad alakítunk véleményt. Tudod én ha apáromat nem tudtam volna leállítani és ő engem amikor butaságba rohantunk volna bele, akkor rettenetesen semmit nem ért volna a kapcsolatunk!
Remélem elolvastad és elgondolkodsz.Továbbra is boldogságot kívánok é kérlek maradj békében.


303920.2015.11.27. 19:47
   oregano
 
Köszönöm Vereta !Igenis hisztis vén tyúk vagyok, és végtelenül komolyan veszem magamat és az érzelmeimet is. Érzékeny vagyok és egyre inkább infantilis is. Igen pontosan olyan vagyok mint a rengeteg volt gyerekem. Ők is igényelték, hogy tárgyaljuk ki , beszéljük meg, valaki segítsen igazságot tenni. Sajnos felnőttként is így élek, és szenvedek az ellenkezőjétől.
Bocsánatot kérek mindenkitől, akit a nagy össznépi kitárulkozásomban megsértettem, nem azt akartam, csak azt hogy beszéljünk meg dolgokat , és esetleg vállaljuk a konfrontációt is, ha úgy adódik..
Amúgy amiket írtam komolyan gondolom.
Azt nem tudjátok, hogy Bagira miért ment el szó nélkül?
Különben még számíthattok rá, hogy egy egy dolgot bedobok, mert nem tudom lezárni ezt a dolgot ilyen könnyen . Úgy kinlódtam mint a kutya.
És bizony nekem azt is be kell tenni a kisagyamba, hogy bizony a szerencsétlen párom szenvedett már megint, mert csak neki sírtam el a dolgaimat.Ma este zokogva, kiabálva mondtam el, hogy egész életemben soha nem hallgatott meg igazán senki , mert azzal, hogy ugyan ne törődj vele , bizony nincsenek elintézve a dolgok. Itt már igazi barátnőt nem tudtam szerezni, mert nem sikerült. most már elvagyok magamban is, Legfeljebb bekapom a nyugtatót.
Ne haragudjatok, de sajnos mélyre futottam.Nekem most bukott ki, a dolog.Lehet hogy nem kellett volna, de ez van.Most már utánam az özönvíz. Kár hogy nincs mindegyikünknek szkájpja. akkor tudnánk beszélgetni. Jó éjszakát, békés, nyugodt alvást kívánok! Reggel (?) jövök.


303919.2015.11.27. 19:44
   zaba35
 
Nekem most tapsolni kellene. És minimum mosolyogni.
Hát ide jutottatok. Olyan dolgokat vettek egymás szemére, amit másokkal, pl velem szemben már rég elkövettetek.
Melyikőtök mondta a Zakarnak, hogy nem azt mondtam, hogy " a rokkantsági nyugdijasok is jobb lenne ha dolgoznának Hanem azt, hogy szükség lenne a rokantsági nyugdijasokra is, hogy minél többet tudjunk termelni" Hallgattatok. Most ne vessetek semmit egymás szemére. Hogy nem segitettetek egymásnak.
A Vereta is meg botránkozott, hogy én azt mertem mondani. ammi itt közöttünk van, az nem barátság! Vagy az Vereta.?
Most is meg ismétlem : a Marcsó javaslatát, meg kontrázta a Bagira, hogy ne ott legyen a talákozó, hanem itt. /A Kisbalatonon/.Külömben mindenki között, a leg okosabb, volt a Marcsó.Mit akartatok vele bizonyitani? Ő semmit sem döntött volna el.
De nem ezert ugrott nekem a Zakar Most is állitom, nem tud magyarul olvasni és fóleg értelmezni.
Vereta. Fogadok, hogy Neked fogalmad sincs, hogy miért haragszol, vagy miért mondtad azt, hogy az Anoka "belém rugtál"./olvastalak benneteket/
Már régebben emlitettem: van köztetek olyan, aki a Bagira, épelmüségét az én fülem hallatára kétségbe vonta.
És el türte, hogy engem szenilis hülyének mondjon.
Tudjátok, Ti egyformák vagytok, és egyáltalán, nem vagytok külömebbek egymásnál.

Fogadjátok meg a tanácsomat. : röffenjetek ismét össze, és próbáljatok ugy tenni, mintha semmi olxyan nem történt volna, ami indokolja azt a bazi nagy sértődéskedést.

Én nem fogok közétek menni, Nem kell hogy irjatok, a bejegyxzéseimre. Dugjátok nyugodtan a fejeteket a homokba.
Én csak annyit fogok itt szerepelni, hogy a Zakar " urat" ünnepek alkalmával, emlékeztetem.


303918.2015.11.27. 19:26
   oregano
 
Természetesen azon is gondolkodtam a kilépésem után, hogy talán ti akik maradtatok (sajnos hárman ) , talán tudtátok a háttér dolgokat csak én voltam egyedül úgy, mint egy hülyegyerek, és 2-3 naponta írok jelentősebb meséket, hogy Vereta reszortját átvéve, amíg a gépe meg nem javítódik, legyen olvasni való és legyen aki mindig itt van. Persze, hogy elringatott a dolog, a gépről szóló mese, mert Doki segített megetetni velem a mesét (én így gondolom) Amikor már túl régóta javították a gépet, kezdett pislákolni az agyamban, hogy itt valami más is lehet, mint a gép elromlása.
Aztán Vereta megjelent a facén, akkor már biztos volt.Azt azonban nem jutott eszembe sem, hogy én vagyok a ludas.
Csak hogy tudjatok akkor már mindent. . Két hétig vártam,hogy Vereta reagáljon az irományomra.Ááááááám ő sem Óvodás és eléggé felnőtt, ahhoz hogy joga jegyen a haragját a csalódottságát, nem egy vállrándítással elintézni, hanem bizony kemény az elhatározásaiban is, és bizony nehezen oldódik meg.
Ő nem írt. Én ,aki szintén nem vagyok nem óvodás, és eléggé felnőtt is vagyok, ráadásul egy vállrándítással én sem tudom a lelki fájdalmaimat, a csalódottságomat elintézni, de én a haragomat, csalódottságomat hátra tudom tenni a kis agyamba, és az én fejemről nem esik le a korona, különösen ha én vagyok állítólag az elkövető , ha bocsánatot kérek. Bár ezt megtettem a lapunkon is és komolyan is gondoltam.Akkor biztosan nem fogadták el. Na akkor lehetett volna Veretát a háttérben meggyőzni a csoport egységéről, hogy engem elkerülgethet itt, de benneteket ne büntessen: Erre gondoltam a segítségként . Lényeg a lényeg." hét elteltével írtam Veretának, Már tudom mit rontottam el, de azt állítom, hogy nem rügtam, mert semmi olyan nem volt az irományomban (szerintem) ami rúgdosásnak számított volna szerintem.azt még nem tudom melyik mondatomat értette úgy Vereta.Most már azonban nem is lényeg. Ő nem írt választ a leveklemre.Akkor most hogyan intézzük el ketten?A nagy tanácsadásokban kiokításokban az a szép, hogy nem vesszük tudomásul, hogy a másik ember másképp gondolkodik, másképp él meg dolgokat , mint mi.Egészem más a mentalitása, az érzékenysége mint a miénk. Amennyiben nem igazán ismerjük egymást ( csak felületesen )addig bizony alaposabban körül kellene járni a dolgainkat !


303917.2015.11.27. 19:02
   vereta
 
Anoka! Most meg kell szólalnom,a társaink védelmében.Igenis volt, aki segíteni akart. Beszéltünk telefonon, leveleket váltottunk. Kapacitált, hogy jöjjek vissza.Neki nem mondtam el, hogy mi bántott meg.Utaltam rá, hogy elismerem, olyan voltam, mint egy kotlós tyúk, aki igyekszik össze kodálni a csibéit.De azt nem gondoltam, hogy ezért gúny tárgya leszek.Valahol, te is érezted, hogy nem stimmel valami, mert amikor szeptemberben elmaradtam, te voltál az egyetlen, aki utalt rá, hogy más gond is lehet, nem csak a vírus a gépemben.
Sajnálom, hogy az én"gyerekes" viselkedésem miatt, a szét hhullást választjátok.Nem vagyok rá érdemes. A mai napig azzal indítom a napot, hogy felkeresem a topikot, és gondolatban köszönök mindenkinek.
Anoka! Azt azért be kell látni, és elismerni, hogy mind a ketten, hisztis, klimaxos vén tyúkok vagyunk.
Ti többiek, írjátok meg a véleményeteket, hátha újra indul a beszélgetés.


elsőelőző12345következőutolsó
Szponzorált hirdetések