Dr. Volom András
esztétikai fogorvos

Száj- és fogászati rendellenességek

1959-ben születtem Budapesten. Az orvoslás iránti elkötelezettségem családi hagyomány. Édesapám nőgyógyász volt, édesanyám először röntgen majd belgyóggyász szakorvos lett.

1984-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán. Korán elköteleztem magam a fogászat új irányvonalai mellett.

1990 január elsejétől nyílt hivatalos lehetőség, hogy főállású magánorvos lehessen bármely magyar orvos. Büszke vagyok, hogy - a Központi Stomatológiai Intézet adatai szerint - elsőként lettem főállású magánfogorvos. Engedélyem 1990 február elsején kelt.
Magánorvosnak lenni nagy kihívás. Minden nap újból meg kell küzdeni a jó minőséggel és megbízható munkával pácienseim bizalmáért. Rendelésemen nagy figyelmet szentelek munkatársaim és saját magam továbbképzésének.
Jártasságot szereztem a fogászati lézerterápiában, gnathológiában, biológiai fogorvoslásban, fogbeültetésben. Ez utóbbival kapcsolatban ismereteimet a legrégebbi hazai implantációs rendszerben szereztem, amelynek mára szakreferense és továbbképzéseken előadója is lettem, illetve Svédországban Göteborgban a Branemark klinikán, ahol 37 éve a beültetést kidolgozták.
Tudásomat fogászati társaságok tagjaként is erősítem. A Magyar Parodontológiai Társaság vezetőségi tagja, a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia alapító tagja, az European Association for Osseointegration tagja vagyok.
Rendszeresen tartok előadásokat az esztétikai fogászatról, mely a minőségről és a fogművek harmónikus megjelenésének megteremtéséről szól a fogorvoslásban.
Előadásaimat Magyarországon, Ausztriában, Liechtensteinben, Mexikóban, Németországban és Romániában tartottam.

Szabadidőmben a családi élet mellett a búvárkodás jelenti a legfőbb szenvedélyt, melyet több mint tizenkét éve űzök, hat éve oktatóként is.

Rendelőm Budapesten a Fő utca 37/c-ben található, ahol telefonos bejelentkezés után fogadom pácienseimet.

Cikkajánló

Témakör: Lélek

Nemcsak a húszéveseké a világ

Jaj, dehogynem! - sóhajt fel ötvenéves barátnőm, aki hosszabb ideje egyedül él, és már a sokadik társkereső próbálkozása is kudarcot vallott. Tényleg ennyire nehéz bizonyos életkor felett társra találni?

tovább

50plusz.hu Fórum

Tippek:

Nem mindenkinek és mindig sikerül fogait teljesen megtisztítani pusztán fogkefével. A fogközökből naponta érdemes eltávolítani az ételmaradékot a drogériákban kapható fogselyemmel.

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Egészség témájú olvasnivalók a weben


Szponzorált hirdetések