Dr. Volom András
esztétikai fogorvos

Száj- és fogászati rendellenességek

1959-ben születtem Budapesten. Az orvoslás iránti elkötelezettségem családi hagyomány. Édesapám nőgyógyász volt, édesanyám először röntgen majd belgyóggyász szakorvos lett.

1984-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán. Korán elköteleztem magam a fogászat új irányvonalai mellett.

1990 január elsejétől nyílt hivatalos lehetőség, hogy főállású magánorvos lehessen bármely magyar orvos. Büszke vagyok, hogy - a Központi Stomatológiai Intézet adatai szerint - elsőként lettem főállású magánfogorvos. Engedélyem 1990 február elsején kelt.
Magánorvosnak lenni nagy kihívás. Minden nap újból meg kell küzdeni a jó minőséggel és megbízható munkával pácienseim bizalmáért. Rendelésemen nagy figyelmet szentelek munkatársaim és saját magam továbbképzésének.
Jártasságot szereztem a fogászati lézerterápiában, gnathológiában, biológiai fogorvoslásban, fogbeültetésben. Ez utóbbival kapcsolatban ismereteimet a legrégebbi hazai implantációs rendszerben szereztem, amelynek mára szakreferense és továbbképzéseken előadója is lettem, illetve Svédországban Göteborgban a Branemark klinikán, ahol 37 éve a beültetést kidolgozták.
Tudásomat fogászati társaságok tagjaként is erősítem. A Magyar Parodontológiai Társaság vezetőségi tagja, a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia alapító tagja, az European Association for Osseointegration tagja vagyok.
Rendszeresen tartok előadásokat az esztétikai fogászatról, mely a minőségről és a fogművek harmónikus megjelenésének megteremtéséről szól a fogorvoslásban.
Előadásaimat Magyarországon, Ausztriában, Liechtensteinben, Mexikóban, Németországban és Romániában tartottam.

Szabadidőmben a családi élet mellett a búvárkodás jelenti a legfőbb szenvedélyt, melyet több mint tizenkét éve űzök, hat éve oktatóként is.

Rendelőm Budapesten a Fő utca 37/c-ben található, ahol telefonos bejelentkezés után fogadom pácienseimet.

Cikkajánló

Témakör: Egészség

A csigolyatörés ára

A csigolyatörés következménye lehet hátfájás, mozgás-korlátozottság, testsúly-csökkenés, a megbetegedési, illetve halálozási arány növekedése.

tovább

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Tippek:

A sport és testedzés a legjobb immunrendszer-erősítő! Mozogjon rendszeresen! Csak arra ügyeljen, hogy megizzadt állapotban ne menjen hidegre, és vegyen magára pulóvert, míg lehűl! Még jobb egy meleg zuhanyozás!


Szponzorált hirdetések