Dr. Volom András
esztétikai fogorvos

Száj- és fogászati rendellenességek

1959-ben születtem Budapesten. Az orvoslás iránti elkötelezettségem családi hagyomány. Édesapám nőgyógyász volt, édesanyám először röntgen majd belgyóggyász szakorvos lett.

1984-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán. Korán elköteleztem magam a fogászat új irányvonalai mellett.

1990 január elsejétől nyílt hivatalos lehetőség, hogy főállású magánorvos lehessen bármely magyar orvos. Büszke vagyok, hogy - a Központi Stomatológiai Intézet adatai szerint - elsőként lettem főállású magánfogorvos. Engedélyem 1990 február elsején kelt.
Magánorvosnak lenni nagy kihívás. Minden nap újból meg kell küzdeni a jó minőséggel és megbízható munkával pácienseim bizalmáért. Rendelésemen nagy figyelmet szentelek munkatársaim és saját magam továbbképzésének.
Jártasságot szereztem a fogászati lézerterápiában, gnathológiában, biológiai fogorvoslásban, fogbeültetésben. Ez utóbbival kapcsolatban ismereteimet a legrégebbi hazai implantációs rendszerben szereztem, amelynek mára szakreferense és továbbképzéseken előadója is lettem, illetve Svédországban Göteborgban a Branemark klinikán, ahol 37 éve a beültetést kidolgozták.
Tudásomat fogászati társaságok tagjaként is erősítem. A Magyar Parodontológiai Társaság vezetőségi tagja, a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia alapító tagja, az European Association for Osseointegration tagja vagyok.
Rendszeresen tartok előadásokat az esztétikai fogászatról, mely a minőségről és a fogművek harmónikus megjelenésének megteremtéséről szól a fogorvoslásban.
Előadásaimat Magyarországon, Ausztriában, Liechtensteinben, Mexikóban, Németországban és Romániában tartottam.

Szabadidőmben a családi élet mellett a búvárkodás jelenti a legfőbb szenvedélyt, melyet több mint tizenkét éve űzök, hat éve oktatóként is.

Rendelőm Budapesten a Fő utca 37/c-ben található, ahol telefonos bejelentkezés után fogadom pácienseimet.

Cikkajánló

Témakör: Táplálkozás

Étrendi tanácsok időseknek

Bár "az öregség nem betegség" mondás igaz, de azért nem árt figyelembe venni az időskorban bekövetkező élettani változásokat, amikor egészséges és tápláló étrendet szeretnénk kialakítani idős családtagjainknak vagy magunknak.

tovább

Tippek:

A kipirosodott, kicserepesedett bőrt ne kozmetikai krémekkel, hanem gyógyszertárban kapható zsíros, glicerines kenőcsökkel kenje! Nagyon jó az egyszerű vazelin is, és olcsóbb a legújabb kozmetikai csodáknál!

Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább

Egészség témájú olvasnivalók a weben


Szponzorált hirdetések