Dr. Radeczky Éva
tüdőgyógyász, allergológus

Tüdő- és légúti megbetegedések

1963-ban születtem Budapesten. 1988-ban diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 6 év kórházi munka közben tüdőgyógyászatból, majd az Allergológia és Klinikai immunológia tárgyából szereztem szakképesítést. 1997-ben elvégeztem az European Asthma School továbbképző kurzusát Belgiumban. Rendszeresen résztveszek tüdőgyógyászati és allergológiai témájú rendezvényeken, konferenciákon.

1994 óta a százhalombattai Egyészségügyi intézményben dolgozom, ahol szervezője, s azóta is vezetője vagyok az allergológiai szakrendelésnek.

Érdeklődési és tevékenységi körömet elsősorban a légúti allergiás betegségek képezik. Ennek megfelelően a légúti asthma, az allergiás nátha komplex ellátását végzem, kivizsgálástól a kezelésig, gondozásig. Érdeklődéssel figyelem és alkalmazom az újabb terápiás lehetőségeket, például a specifikus immunterápiát.

A szakrendelésen ezenkívül az allergológia és immunológia számos határterületi kérdését, problémáját is felvállaljuk lehetőségeinkhez mérten.

1999 júniusa óta Érden allergológiai magánrendelést folytatok.

Várom azok kérdéseit, akiknek problémájuk, gondjuk, megválaszolatlan kérdésük van ebben a témában, vagy egyszerűen csak érdeklődnek. Remélem tanácsaimmal sokaknak lehetek ilyen módon is segítségére.

Személyesen előzetes telefonos bejelentkezés alapján az érdi magánrendelőben vagyok elérhető, minden kedden és csütörtökön 14-18 h-ig.

Cím: 2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszki u. 40., Tel.:23-521-504
Bejelentkezés: 06-209-11-00-25, minden nap 9-19-ig, valamint a következő weblapon: www.drradeczky.hazipatika.net.

Cikkajánló

Témakör: Lélek

A szex és az idősödő lélek

Az életciklus változásainak megfelelően a házasság is többszakaszos lesz, és jellege minden szakaszban különbözik. Az időskori házastársi kapcsolatokban előtérbe kerül a lelki szükségletek kielégítésének kölcsönös elősegítése.

tovább

Tippek:

Minden évben ellenőriztesse vércukorszintjét. Még jobb, ha teljes vérképet csináltat.

Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább

50plusz.hu Fórum

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések