Dr. Nyirády Péter
urológus

Vese és húgyutak betegségei
Férfi egészségügyi problémák

1995 óta, a Szent-györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen való végzésemet követően, urológusként dolgozom. Kezdetben Magyarország egyetlen kizárólagosan gyermekurológiai profillal rendelkező osztályán, a Heim Pál Gyermekórház Urológiai-sebészetén gyógyítottam. Ezt követte több külföldi tanulmányutam, melyek során először 3 hónapot Leedsben, Manchesterben és 2 hetet Párizsban töltöttem. Ezeken a helyeken főleg a férfi külső nemiszervek plasztikai és rekonstrukciós sebészetével és a laparoscopos urológiával foglalkoztam. Ezt követően elnyertem az Európai Urológus Társaság 1 éves kutató ösztöndíját. Ennek segítségével ezt az évet Londonban az ottani Országos Urológiai Intézetében töltöttem. Itt a vizelési panaszok kapcsán jelentkező hólyag simaizom müködési zavarának élettanával és szövettani eltérésével foglalkoztam. Ezen tevékenységem mellett aktívan részt vettem gyermekurológiai és felnőtturológiai klinikai ellátásban is.

2001-től kezdődően a budapesti Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozom.
2003-ban a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában Ph.D. fokozatot szereztem. Jelenleg egyetemi tanársegédként dolgozom.
Fő érdeklodési területem az urológiai fejlődési rendellenességek sebészi kezelése és a férfi külső nemiszervek helyreállító sebészete. Továbbá nagyon szeretem az utóbbi évtizedek vívmányának tartott endourológiai és laparoszkópos beavatkozásokat. Ilyenkor a beteg számára sokkal kisebb a műtéti megterhelés, mert nem nagy hasi metszésen történik a műtét, hanem kis szúrásokon bevezetett teleszkópos eszközökkel.
Kiemelt érdeklődési területem még az urológiai daganat sebészet, férfi merevedési zavarok és női vizelettartási zavarok gyógyítása.

Továbbiakban szeretettel állok rendelkezésükre panaszaik, problémáik orvoslásában. Azt kérem, hogy minden esetben próbálják meg tömören és összefoglalóan panaszaikat tudtomra hozni, így ez nagy segítségemre lesz a kérdések megválaszolásában. Okulva az elmúlt évek tapasztalataiból, sajnálatos módon, leggyakrabban nem tudok a nemiszerveken lévő bőrelváltozásokról véleményt mondani. Ezen esetekben majdnem mindig elkerülhetetlen az elváltozás megtekintése, megtapintása, megvizsgálása.

Felhívom mindannyiuk szíves figyelmét arra, hogy nem az én feladatom e-mailen keresztül a pontos diagnózis felállítása és a kezelés meghatározása, ugyanis erre még ma sincs lehetőség. Továbbá óva intek mindenkit attól, hogy hasonló panaszos levelében írtakat általánosítsa, esetleg saját betegségét ezáltal elbagatelizálja! Magam részéről úgy gondolom, hogy még ebben az új században sem fogják tudni robotok, számítógépek helyettesíteni a személyes kontaktust és a gondos orvosi vizsgálatot. Melyet a modern vizsgálóeljárások hiányában igazán elődeink műveltek igen magas színvonalon. Ugyanakkor - alakulása óta - tagjaként a "HáziPatika" lelkes csapatának, bízom abban, hogy sokaknak segíteni tudtunk és még fogunk tudni betegségük jobb megismeréséhez és ezek legyőzésében.

Amennyiben személyesen lehetek segítségükre, akkor kérem bejelentkezést követően keressenek fel magánrendelésem a Broadway Orvosi Centrumban kedd délután.
Cím: 1065 Budapest, Nagymező u. 21. I. em. (50 méterre az Andrássy úttól)
Bejelentkezés: 06 309 627-207 mobil számon vagy d.e. 311-9786

Tisztelettel:

Dr. Nyirády Péter

Cikkajánló

Témakör: Lélek

Nemcsak a húszéveseké a világ

Jaj, dehogynem! - sóhajt fel ötvenéves barátnőm, aki hosszabb ideje egyedül él, és már a sokadik társkereső próbálkozása is kudarcot vallott. Tényleg ennyire nehéz bizonyos életkor felett társra találni?

tovább

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább

Egészség témájú olvasnivalók a weben


Szponzorált hirdetések