Dr. Hermann Gábor
felnőttkori fogszabályozás szakorvosa

Száj- és fogászati rendellenességek

1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán.
Végzésem után általános helyreállító fogászat, esztétikia fogászat mellett már 1991 óta foglalkoztam fogszabályozással.

1999-ben megszerzett fogszabályozási szakvizsgám óta csak a fogszabályozással foglalkozom. A szakmai specializáció hívévé válva meggyőződésem, hogy igazán magas szintű szolgáltatásra csak úgy van lehetőség, ha az ember egy választott területen mélyed el. Ennek értelmében a modern, magas szintű orvosi/fogorvosi ellátás meglátásom szerint egy-egy esetben az adott pácienst kezelő specialisták jó együttműködéseként kell, hogy megvalósuljon.

Mindezek szellemében évek alatt számos nemzetközi kongresszuson előadáson, workshopon vettem és veszek részt a világ több pontján. Sok kezelési újdonságot sikerült az elsők között alkalmazni hazánkban.

Tagja vagyok a Magyar több nemzetközi és hazai szakmai szervezetnek, többek között az Amerikai Fogszabályozó Szövetségnek (AAO) és a Világ Fogszabályozó Szövetségnek (WFO).

Rendszeresen tartok előadásokat szakmai rendezvényeken és jelennek meg cikkeim szaklapokban és életmód magazinokban.
Meggyőződésem, hogy a sikeres fogszabályozó kezelés egyik alapja a megfelelő tájékoztatás. A szakmán belüli kommunkiáción túl ezért nagy hangsúlyt fektetek a felvilágosító munkára a közérdeklődők között is. 1996-tól a budapesti angol nyelvű nemzetközi iskolákban útjára indítottam a fogászati szűréseket és felvilágosításokat. 2003 szeptemberében elindítottam Magyarország legnagyobb fogszabályozási fórumát, a www.fogszabalyozas.com oldalt, amely azóta is folyamatosan fejlődik.

2006-ban nyitottam meg saját fogszabályozó rendelőmet a HermannOrtho Fogszabályozást (www.hermannortho.hu), mely Magyarországon eddig nem ismert technikákat alkalmaz és a szolgáltatásban is új felfogást képvisel.

Cikkajánló

Témakör: Ügyintéző

6 kérdés - mielőtt hitelt venne fel

Van az úgy, hogy nagyon kell a pénz, nincs mese. Hiába tudja józan eszével az ember, hogy a kölcsön kapott pénzt költve azt éli fel, amit még meg sem keresett, és sok esetben csak annyit ér el ezzel, hogy későbbre tolja a gondot, amitől most fáj a feje.

tovább

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések