Dr. Hermann Gábor
felnőttkori fogszabályozás szakorvosa

Száj- és fogászati rendellenességek

1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán.
Végzésem után általános helyreállító fogászat, esztétikia fogászat mellett már 1991 óta foglalkoztam fogszabályozással.

1999-ben megszerzett fogszabályozási szakvizsgám óta csak a fogszabályozással foglalkozom. A szakmai specializáció hívévé válva meggyőződésem, hogy igazán magas szintű szolgáltatásra csak úgy van lehetőség, ha az ember egy választott területen mélyed el. Ennek értelmében a modern, magas szintű orvosi/fogorvosi ellátás meglátásom szerint egy-egy esetben az adott pácienst kezelő specialisták jó együttműködéseként kell, hogy megvalósuljon.

Mindezek szellemében évek alatt számos nemzetközi kongresszuson előadáson, workshopon vettem és veszek részt a világ több pontján. Sok kezelési újdonságot sikerült az elsők között alkalmazni hazánkban.

Tagja vagyok a Magyar több nemzetközi és hazai szakmai szervezetnek, többek között az Amerikai Fogszabályozó Szövetségnek (AAO) és a Világ Fogszabályozó Szövetségnek (WFO).

Rendszeresen tartok előadásokat szakmai rendezvényeken és jelennek meg cikkeim szaklapokban és életmód magazinokban.
Meggyőződésem, hogy a sikeres fogszabályozó kezelés egyik alapja a megfelelő tájékoztatás. A szakmán belüli kommunkiáción túl ezért nagy hangsúlyt fektetek a felvilágosító munkára a közérdeklődők között is. 1996-tól a budapesti angol nyelvű nemzetközi iskolákban útjára indítottam a fogászati szűréseket és felvilágosításokat. 2003 szeptemberében elindítottam Magyarország legnagyobb fogszabályozási fórumát, a www.fogszabalyozas.com oldalt, amely azóta is folyamatosan fejlődik.

2006-ban nyitottam meg saját fogszabályozó rendelőmet a HermannOrtho Fogszabályozást (www.hermannortho.hu), mely Magyarországon eddig nem ismert technikákat alkalmaz és a szolgáltatásban is új felfogást képvisel.

Cikkajánló

Témakör: Potenciazavar

Az erekció biológiája

Az erekcióhoz szükséges biokémiai láncreakció felfedezésével lehetőség nyílt a merevedési zavarok gyógyszeres kezelésére. A rafinált megoldás megértéséhez pillantsunk be a szövetek mélyén zajló folyamatokba.

tovább

Egészség témájú olvasnivalók a weben

Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Tippek:

A kipirosodott, kicserepesedett bőrt ne kozmetikai krémekkel, hanem gyógyszertárban kapható zsíros, glicerines kenőcsökkel kenje! Nagyon jó az egyszerű vazelin is, és olcsóbb a legújabb kozmetikai csodáknál!


Szponzorált hirdetések