Dr. Hermann Gábor
felnőttkori fogszabályozás szakorvosa

Száj- és fogászati rendellenességek

1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán.
Végzésem után általános helyreállító fogászat, esztétikia fogászat mellett már 1991 óta foglalkoztam fogszabályozással.

1999-ben megszerzett fogszabályozási szakvizsgám óta csak a fogszabályozással foglalkozom. A szakmai specializáció hívévé válva meggyőződésem, hogy igazán magas szintű szolgáltatásra csak úgy van lehetőség, ha az ember egy választott területen mélyed el. Ennek értelmében a modern, magas szintű orvosi/fogorvosi ellátás meglátásom szerint egy-egy esetben az adott pácienst kezelő specialisták jó együttműködéseként kell, hogy megvalósuljon.

Mindezek szellemében évek alatt számos nemzetközi kongresszuson előadáson, workshopon vettem és veszek részt a világ több pontján. Sok kezelési újdonságot sikerült az elsők között alkalmazni hazánkban.

Tagja vagyok a Magyar több nemzetközi és hazai szakmai szervezetnek, többek között az Amerikai Fogszabályozó Szövetségnek (AAO) és a Világ Fogszabályozó Szövetségnek (WFO).

Rendszeresen tartok előadásokat szakmai rendezvényeken és jelennek meg cikkeim szaklapokban és életmód magazinokban.
Meggyőződésem, hogy a sikeres fogszabályozó kezelés egyik alapja a megfelelő tájékoztatás. A szakmán belüli kommunkiáción túl ezért nagy hangsúlyt fektetek a felvilágosító munkára a közérdeklődők között is. 1996-tól a budapesti angol nyelvű nemzetközi iskolákban útjára indítottam a fogászati szűréseket és felvilágosításokat. 2003 szeptemberében elindítottam Magyarország legnagyobb fogszabályozási fórumát, a www.fogszabalyozas.com oldalt, amely azóta is folyamatosan fejlődik.

2006-ban nyitottam meg saját fogszabályozó rendelőmet a HermannOrtho Fogszabályozást (www.hermannortho.hu), mely Magyarországon eddig nem ismert technikákat alkalmaz és a szolgáltatásban is új felfogást képvisel.

Cikkajánló

Témakör: Egészség

A csont életére ható hormonok

A csontanyagcsere bonyolult hormonális szabályozás alatt áll. Nézzünk néhány alapvető tudnivalót erről!

tovább

Tippek:

Bár még nem teljesen tisztázott a hatásmechanizmus, az azonban biztos, hogy a fokhagyma vérnyomáscsökkentő. A megfelelő hatáshoz azonban napi 2 nyers gerezdet kell elfogyasztani! Időnként megéri, de az orvosi kezelést nem helyettesíti!

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések