Dr. Bense Márta
bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Kozmetológia

1971-ben születtem Kecskeméten. Családom révén már gyermekként közel kerültem az orvosi munkához. Szintén családi hagyomány a zene szeretete, zenei általános iskolába jártam, hegedültem 13 évig.
1990-ben érettségiztem szülővárosomban, kitűnő eredménnyel, és folytattam tanulmányaimat az akkor még Szent-Györgyi Albertről elnevezett Orvostudományi Egyetemen, az Általános Orvostudományi Karon.
Az egyetemen tudományos diákköri munkát végeztem a bőrklinikán.1996-ban szereztem diplomát, majd 2001-ben a bőr és nemibetegségek, valamint kozmetológia szakvizsgát.11 éve dolgozom a bőrgyógyászat területén, kezdő orvosként Salgótarjánban, majd Kecskeméten, végül a Heim Pál Gyermekkórház gyermekbőrgyógyászati osztályán. Így tapasztalatokat szereztem nemcsak a felnőtt, hanem a gyermekbőrgyógyászat területén is. Főnökeim inspiráló hatására számos magyar és külföldi rendezvényen tartottam előadást, betegbemutatást, posztert írtam. Több tanfolyamot is elvégeztem a bőrgyógyászati esztétika körében: ráncfeltöltés, Botox kezelés, kisvénák sclerotizáló kezelése, laser kezelések, mezoterápia, melyeket a magánrendelőmben alkalmazok. Nagyon szeretem a manuális munkát a bőrgyógyászaton belül, az apróbb bőrelváltozások eltávolítását, a mikrodermabráziót, az elektromos kezeléseket, melyekhez precíz, aprólékos munkára van szükség.
Nagyon fontos számomra a visszajelzés a betegeimtől, minden újdonságra nyitott vagyok, megtanulom a legújabb, legmodernebb kezeléseket .Gyakran járok továbbképzésekre, kongresszusokra, még külföldre is. Teljes elkötelezettje vagyok a szakmámnak, boldogsággal tölt el, hogy azt csinálhatom munkaként, amire gyermekkoromban mindig is vágytam.
Magánéletemben két kislány anyukája vagyok, és mint kisgyermekes családanya, jobban át tudom élni, kis pácienseim és szüleik problémáit. Titkon reménykedem, hogy valamelyiküknek átadhatom szakmám tapasztalatait.
Szabadidőmben férjemmel és gyermekeimmel sokat kirándulunk, szeretjük a sportokat, úszást, kerékpározást, síelést. A kultúra területén is kezdek visszatérni gyökereimhez a zenehallgatás, a komolyzene újra"művelése" útján.

TELEDERMA Bőrgyógyászat
1094. Budapest, Viola u. 43. fsz.1.
Tel.:30 657 0097
www.telederma.hu

Cikkajánló

Témakör: Egészség

Beszámoló az anti-aging világkongresszusról

Az Anti-Aging Világkongresszust a francia Riviérán, Monte Carloban rendezték. Az öregedési folyamatok késleltetése, betegségek prevenciója, a fiatalító eljárások (kozmetikai dermatológia, sebészet, stb.) legújabb vívmányai kerültek napirendre.

tovább

Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább

Tippek:

Fordítson gondot arra, hogy hajmosás után alaposan szárítsa meg a fejbőrét. A vizesen maradt bőrfelszín kedvez a korpás fejbőr kialakulásának

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések