Czukorka Katalin
mozgás-, masszázs-, életmódterapeuta

Természetgyógyászat, alternatív gyógymódok
Terápiák
Életmód

"A test olyan, mint a vízzel telt szivacs; bárhol megnyomjuk, megcsavarjuk, sőt, ha csak finoman hozzáérünk, emlékezet árad belőle." Clarissa Pinkola Estes, Ph. D.

Iskolák: Kaffka Margit Gimnázium OTKI Egészségügyi Főiskolai Kar védőnői diploma Alexander Mozgásiskola ETI Reflexológus, Alternatív Mozgás- Masszázsterapeuta valamint Életmódterapeuta végzettség.

Jelenleg a Pszihodinamikus Mozgás és Táncterápiás képzés ötödik évét járom.

Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Egyesületének és a Mozgás- és Táncterápiás Egyesület tagja vagyok.

Szakmai érdeklődés: keleti mozgástecnikák -csigong, jóga- alkalmazása a hétköznapokban, mai magyar viszonyok között. Mozgásterápia és különböző masszázstechnikák hatása az emberi testre és lélekre. Bach virágesszenciák, gyógynövények.

Szenvedély: kontakt tánc, futás, festés és minden ami a szakmámhoz vagy az élethez tartozik.

Munkám során szeretnék segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak abban, hogy megtalálják saját egyéni útjukat a gyógyuláshoz, a boldogabb emberibb élethez, önmagukhoz. Kapcsolatba lépjenek testükkel, felfedezzék valódi érzéseiket, szükségleteiket és ezeket a tapasztalatokat fel tudják használni a gyógyulásban, változásban. Ehhez az egyéni foglalkozások során mindig személyre szóló programot készítünk, amihez a masszírozás,- mozgás,-Bach virágesszenciák,- gyógynövények,- "segítő beszélgetések",- "erőszakmentes kommunikáció, eszközeit használom.

Célom, hogy szükség esetén a betegekkel együtt az orvosi kezelés mellett, megleljük az azt kiegészítő leghatásosabb és leghitelesebb alternatív terápiás lehetőséget. Szeretném ha a "szelíd" gyógymódok és módszerek mindenki számára hozzáférhetően, legegyszerűbb és legbiztonságosabb módon alkalmazhatóak legyenek a hétköznapi életben is. Különösen érdekelnek az emberi élet nagy változásai és az ezekhez való alkalmazkodási lehetőségek. A nőiség felvállalása, megélése, gyermekvállalás, és az ezzel együtt járó változások, életmódbeli-, kapcsolati - önértékelési- problémák az idős kor gondjai ... és még sorolhatnám az emberi élet számtalan területét, ahol tapasztalatom és meggyőződésem szerint nagyon sokat lehet tenni a személyre szabott "szelídséggel".

/Életmód,-ezen belül táplálkozási tanácsok; -a különböző alternatív táplálkozási módok, lehetőségei és veszélyei mozgás, masszázs, gyógynövények, Bach virágesszenciák/

Elérhetőség: 06 20 201 33 34, czukorka.kati@t-online.hu

Tippek:

A sport és testedzés a legjobb immunrendszer-erősítő! Mozogjon rendszeresen! Csak arra ügyeljen, hogy megizzadt állapotban ne menjen hidegre, és vegyen magára pulóvert, míg lehűl! Még jobb egy meleg zuhanyozás!

Egészség témájú olvasnivalók a weben

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések