Témák

Lélek (16 cikk)

Mentális funkciók (3 cikk)

Szexualitás (6 cikk)

Táplálkozás (6 cikk)

Testápolás (4 cikk)

Testmozgás (15 cikk)

Cikkajánló

Összesen: 50 cikk Listázva: 1-6  | következő »»




Összesen: 50 cikk Listázva: 1-6  | következő »»

Cikkajánló

Témakör: Táplálkozás

Ételek, italok hatása a daganatos betegségek kialakulására és megelőzésére

A rákos betegségek ismerete az ókorba nyúlik vissza. Már az ógörög gyógyító, Hippocrates is említést tett a daganatos betegségek és a táplálkozás összefüggéseiről. Kiemelte például a mandula rendszeres fogyasztásának jótékony szerepét.

tovább

Tippek:

Szent-Györgyi Albert napi tíz gramm feletti C-vitamin bevitelét sem tartotta túlzottnak. Szerinte a C-vitamint a sóhoz hasonlóan kellene árusítani.

Szponzorált hirdetések