Gyógyulás és feltöltődés egy helyen, Hajdúszoboszlón (x)

Hajdúszoboszló nem alszik téli álmot, most is kiváló gyógy- és wellness szolgáltatásokkal és egyedi akciókkal várja vendégeit.

Az évindító 10+10 akció keretében kedvezményduplázó akcióval lehet pihenni a fürdővárosban és március 14-ig még a szaunázás is ajándék az Aqua-Palace élményfürdőben.

A gyógyulás ma már bizonyított tény

A hajdúszoboszlói gyógyvíz hosszú évek pozitív tapasztalatainak köszönhetően országosan ismert és elismert. Az ősi pannon tenger évmilliókon keresztül lerakódott kincse lett Hajdúszoboszló öröksége, mely évtizedek elteltével is maradandó. Hajdúszoboszló gyógyvize egyedi ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően az egészségügyi problémák megelőzése és gyógyítása területén széles körben alkalmazható. A gyógyhatást szakmai vizsgálatok, és kilenc évtizedes tapasztalat, valamint a visszajáró vendégek nagy száma is bizonyítja. A komplex kúra a gyógyvízben való fürdőzés és a gyógykezelések jótékony hatásait ötvözi az igényeknek megfelelően.

Gyógyító kezelések Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlón a városi Gyógyfürdőben a gyógyászati csomag napi 4 kezelést és fürdőbelépőt tartalmaz. A kúra keretében választható kezelések közül a legkedveltebbek a következők: iszappakolás, súlyfürdő, orvosi masszázs, vízsugár masszázs, víz alatti csoportos gyógytorna. A problémák megoldására további fizikoterápiás és különböző elektromos kezelések is igényelhetőek.

Válassza a Hungarospa kedvezményes gyógyászati kezelési csomagját 1300.-Ft/ nap áron. 10+10 százalékos kedvezményduplázó akció Érdemes most Hajdúszoboszlón pihenni, hiszen több szálloda szolgáltatásait próbálhatja ki kedvezményesen a HajdÚSZoboszlói 10+10 akció keretében. Ha 2017.02.01-04.13. között az akcióban résztvevő szállodák egyikében pihen, akkor 10% kedvezménnyel foglalhat és plusz 10%-os szálláskedvezményre jogosító kupont kap, mely 2017-ben felhasználható.

A 10+10 akcióban résztvevő szállodák:

Hotel Atlantis****

Hotel Aurum****

Hotel Aurum Family****

Hunguest Hotel Apollo****

Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Hunguest Hotel Béke****

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

Hungarospa Thermal Hotel***superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +18 °C
Minimum: +9 °C

Napos, gomolyfelhős idő várható, de közben délnyugat felől egyre nagyobb területen megnövekszik a felhőzet, estére már nagyrészt erősen felhős lesz az ég. Az Északi-középhegység térségében nem zárható ki délután zápor, esetleg zivatar, majd késő délutántól, estétől máshol is növekszik a csapadék esélye. A délnyugati szelet országszerte erős, több helyen viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között várható, a déli, délkeleti tájakon lesz a legmelegebb idő. Késő estére 9 és 15 fok közé hűl le a levegő. Az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket érinti különösképpen rosszul.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra