9 tavaszi masszázs

Csak a pénztárcánk szab határt annak, hogyan pihenünk, töltődünk fel a stresszes hétköznapok után. Izmaink megmozgatásának különösen kellemes formája az, amikor nem mi dolgoztatjuk, hanem a masszőr veszi őket kezelésbe.

A masszázs az egyik legegyszerűbb és legősibb módja a megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket. Egész szervezetük működését befolyásolja. Feszessé teszi, vagy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést. Hatással van belső szerveinkre, bizonyos hormonjaink termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, anyagcserénkre, elősegíti szervezetünk méregtelenítését.

Arcmasszázs

Fokozza az arcbőr nyirokkeringését, a szem alatti duzzanatokat csökkenti, az apróbb szarkalábakat halványítja. Feszesebb, élettel telibb, egészséges, kipihentebb lesz tőle az arcbőr.

Csokoládémasszázs

Elősegíti a bőr szerkezetének javulását. Izomlazító hatása van, valamint boldogsághormont termel, így a lélekre is hat.

Mézes masszázs

Segít megszüntetni a narancsbőrt. A méz vákuumhatást hoz létre a bőrfelület és a masszőr tenyere között. A bőr pórusai és a hajszálerek kitágulnak, ezáltal fokozódik a vérbőség, és ez elősegíti a szervezet öntisztulási képességét.

Narancsbőr elleni masszázs

Vér- és nyirokkeringést aktivizáló masszázs. Kitágítja a bőr alatti hajszálereket, és felgyorsítja az ártalmas méreganyagok eltávolítását. A hatékony masszázskezelés során a véráramon keresztül a nyirokkeringésbe távoznak a kóros salakanyagok.

Nyirokmasszázs

Lassú, finom fogásokból álló technika, ahol a nyirokrendszert kezelik, segítve a nyirokfolyadék elvezetését. (A nyirok szállítja el a salakanyagokat a kötőszövetekből.) Csökkenti a duzzanatot, zúzódást, lábödémákat, terhességi csíkokat, bőrelváltozásokat. Mérsékli a cellulitiszt, az ízületi fájdalmat. Hatásos krónikus megfázás, hajhullás, égés, allergia, ekcéma esetén.

Sportmasszázs

Speciális ütő és nyújtó mozdulatokkal érik el, hogy az izmok a lehető legjobb kondícióba kerüljenek, és a sérülés lehetősége minimálisra csökkenjen. Ideális sportolás előtt és után.

Svédmasszázs

A nyugati masszázsok alapja a svédmasszázs. Az izmok, kötőszövet átgyúrásán, kimozgatásán alapszik, ezért is leginkább a sportolók használják, illetve aki felfrissülésre vágyik. Frissítő, regeneráló és relaxáló hatású. Javítja a vérkeringést és az emésztést, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, és csökkenti a stressz hatását.

Talpmasszázs

Mivel a talpon minden testrésznek a reflexzónája megtalálható, a zóna ingerlése az annak megfelelő testrész természetes energiáit stimulálja, ezáltal kedvező élettani változások, illetve fájdalomcsillapítás érhető el.

Zsírégető masszázs

A masszőr egy zsírégető krém használatával, erőteljes mozdulatokkal összetöri a zsírsejteket, így formálja az alakot. Javítja a vérkeringést, ellazítja az izmokat, gyorsítja az anyagcserét, csökkenti a stresszt, és javítja a közérzetet.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +13 °C
Minimum: +2 °C

Délelőtt nagyrészt közepesen vagy erősen felhős idő várható, majd délutánra egyre nagyobb területen szakadozik, gomolyosodik a felhőzet. Az ország délnyugati és középső harmadán zártabb maradhat a felhőtakaró, ott valószínű a legkevesebb napsütés. Elszórtan - főként hazánk északnyugati kétharmadán - valószínű kisebb eső, zápor, néhol zivatar sem kizárt. A Dunántúlon az északnyugati, az északkeleti megyékben a délnyugati szél megélénkül, helyenként - záporok, zivatarok nyomán is - megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő. Az orvosmeteorológia terén kettősfronti hatásra kell készülni.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra