Erzsi búcsút mondott a fájdalomnak (x)

Szomszédai mind a receptet kérik, és ő szívesen el is meséli, hogyan történt.

Kovács Erzsinek azt mondta az orvos: tanuljon meg együtt élni ízületi fájdalmaival. "De még csak 55 éves vagyok, hogyan törődhetnék bele, hogy ezentúl mindig fáj a térdem, a vállam?" - kérdezte az asszony. Nem és nem akart belenyugodni, hogy nem bírja felemelni kisunokáját, és majd leszakad a lába vásárláskor. Elment egy közönségtalálkozóra, ahol megismerte az egészség megőrzésének egy új, sajátos módszerét, a Magnapresst. "Először nem akartam hinni a fülemnek, olyan egészségügyi összefüggésekre világítottak rá" - mesélte lapunknak. Azután a megoldás kulcsát is a kezünkbe adták: a Magnapress készülékeket. Azonnal megakartam venni, de azt tanácsolták, előbb egy hónapra béreljem ki, lássuk hogy hat az én esetemben.

Erzsi rendszeresen alkalmazta a módszert minden nap. Egyszerű volt, könnyen megtanulható. Hamarosan azonban nem találta ott a készüléket, ahol letette.

"Iszonyúan fájt a fejem. Nem baj, ha kölcsön vettem a készülékét, anyuka? - kérdezte a menye. A fia stresszoldásra kérte el, és amikor megsérült a konditeremben, akkor is jó hasznát vette."


"Ráadásul sokkal jobban tudok aludni, ha este egy kicsit használom" - számol be István, aki cégvezető, így sokat idegeskedik. "Be kell lássam, jó ötlet volt ez a mamától!"

Erzsi férje először tudni sem akart a Magnapressről, de mivel a családban ilyen jók voltak a tapasztalatok, kipróbálta, amikor nagyon felment a vérnyomása.


"Felbosszantott az a buta foci" emlékszik. "A feleségem megmutatta, mit csináljak, és öt perc múlva jobban lettem. Most már én is rendszeresen alkalmazom, nem kell gyógyszert szednem a vérnyomásomra, mindig jó értékeket mutat a mérő. Úgyhogy amikor lejárt a bérlés, vásároltam egy készletet magunknak, és egyet a gyerekeknek is. Ne mindig a miénket vigyék el!"



Ha ön is szeretne megszabadulni a fájdalomtól, kérjen személyes tanácsadást, vagy látogasson el egy közönségtalálkozóra!

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +14 °C
Minimum: +3 °C

Napos idő várható gomolyfelhő-képződéssel és északnyugat felől növekvő fátyolfelhőzettel, amely délutántól az Észak-Dunántúlon már vastagszik is. Helyenként alakulhat ki zápor, északnyugaton esetleg zivatar is lehet. A nyugatias szelet az északi megyékben kísérhetik élénk, erős, záporok, zivatarok környékén esetleg viharos lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Továbbra is változékony marad az időjárás.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra