De szép a lányom!

Anyukám, itt a tavasz, neked is újítani kell! Rémesen ódivatú a kedvenc, tűhegyes orrú cipőd - hadarta a lány, majd a huszonévesek egészséges önzésével azonnal ki is jelölte a szerda délután öt órát...

- Anyukám, itt a tavasz, neked is újítani kell! Rémesen ódivatú a kedvenc, tűhegyes orrú cipőd - hadarta a lány, majd a huszonévesek egészséges önzésével azonnal ki is jelölte a szerda délután öt órát, amikor ráér arra, hogy az édesanyjának új lábbelit vásároljanak.

Vera gondterhelten pillantott a naptárára, tudta, hogy rengeteg munkája lesz szerdán, az is eszébe jutott, hogy új farmert kell venni a kisfiának, de azonnal igent mondott. Mire a lánya fényes-boldog hangon kiáltotta: halihó, szép cipő kerül az anyukám szép lábára! - Amióta összeköltözött Péterrel, olyan boldog ez a gyerek, hogy már nem is bánom. Pedig mennyit tiltakoztam az apjával együtt… - gondolta Vera elégedett mosollyal.

A mosoly vele maradt szerda délutánig. Aztán jött a hidegzuhany. A bevásárlóközpont előtt kisírt-karikás szemmel várt rá a lánya, és dőlt belőle a panasz. Mert az előző este úgy összeveszett Péterrel, hogy zengett a ház, mert a fiú állandóan spórol, és a takarékoskodás jegyében megvétózta, hogy ő is vegyen magának egy tavaszi cipőt. - Képzeld, anyu, kipakolta a szekrényt, hogy lássam, nincs szükségem új cipőre! Micsoda eljárás ez?

Vera hiába védte Pétert, hogy ritka kincs a mai fiatalemberek között az ilyen megfontolt, hiába magyarázta, hogy a fiú nem akart rosszat, a lánya jókedve sehogy sem tért vissza. - Akkor is haragudna a te Pétered, ha az anyukádtól kapnál egy pár cipőt? - kérdezte hamiskás mosollyal, mire a könnyek árja hirtelen elapadt. - Tényleg vennél nekem?

- Hogyne, kislányom, hiszen én is átnéztem a cipőimet, és annyi van, hogy nyár végéig elleszek velük.

Aztán fél óra múlva két boldogságtól ragyogó nő libbent ki a bevásárlóközpontból. Egy fiatal, dögös, magas sarkú vadonatúj szandálban, egy idősebb, tűhegyes orrú, kevésbé divatos lábbeliben.

- Anyu igazad van, Péter tényleg rendes, és nagyon szeret engem - mondta a fiatal jókedvűen, amikor búcsúztak, majd csinossága biztos tudatában ellibegett a buszmegálló felé.

- De szép a lányom - gondolta Vera boldogan, aztán erősen elhatározta, hogy másnap megsarkaltatja az ódivatú cipőjét.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +14 °C
Minimum: +3 °C

Napos idő várható gomolyfelhő-képződéssel és északnyugat felől növekvő fátyolfelhőzettel, amely délutántól az Észak-Dunántúlon már vastagszik is. Helyenként alakulhat ki zápor, északnyugaton esetleg zivatar is lehet. A nyugatias szelet az északi megyékben kísérhetik élénk, erős, záporok, zivatarok környékén esetleg viharos lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Továbbra is változékony marad az időjárás.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra