Az Impulser Hungary pulzálómágnes-terápia, ahogyan az orvos látja (x)

Ismert, hogy egyre többen használnak másnesterápiás eszközt az egészség megőrzése, vagy éppen egyes rehabilitációs kezelések kiegészítése érdekében. De mi a szakorvosok véleménye ezekről a termékekről?

Erről kérdeztük az otthoni terápiák szakértőjét, Dr. Schéder Ákost az Impulser Hungary pulzáló mágnesterápiás matrac kapcsán.

- Milyen területeken alkalmazható az Impulser pulzálómágneses matrac?

- Dr. Schéder Ákos: Minden ember arra törekszik, hogy lehetőségeihez mérten egészségesen éljen. Sajnos azonban szervezetünk, ahogy öregszik, egyre lassabban képes regenerálódni. Ebben a folyamatban lehet hasznos segítség az Impulser Hungary által kínált pulzálómágnes terápia. Több nemzetközi egyetemen, kórházban folytatott kutatás igazolja, hogy a megfelelő frekvenciájú és formájú pulzáló mágneses térrel történő szakszerű kezelés hozzájárul a szervezet öngyógyuló mechanizmusainak serkentéséhez, különösen az alábbi területeken: vérkeringési panaszok, cukorbetegség-, és szövődményei, migrén, csontritkulás, kopások, porckorongsérv, anyagcserezavarok, traumák és nehezen gyógyuló sebek.

- Milyen előnyökkel jár az Impulser pulzálómágneses matrac alkalmazása?

- Dr. Schéder Ákos: A felhasználói vélemények és tapasztalatok azt mutatják, hogy az Impulser pulzálómágnes terápiás matrac a tüneti kezelések mellett az immunrendszer működésére is jótékony hatást fejthet ki. Rendszeres használata jelentősen regenerálhatja a beteg szervezetét. A készülék működésének célja az emberi érrendszerre történő pozitív hatás kifejtése: a pulzáló mágnes hatására az erek, érszűkületek kitágulhatnak, újra rugalmassá válnak, a szervek vérellátása javul. Az Impulser Hungary pulzáló mágneses matrac használata nem igényel közvetlen orvosi felügyeletet, így a kezelési útmutatóban foglaltak betartása mellett otthon is könnyedén használható.

- Hogyan működik az Impulser pulzálómágneses matrac?

- Dr. Schéder Ákos: az Impulser pulzáló mágneses eszközök orvostechnikai minősítéssel rendelkeznek. Használatukkal káros hatások nélkül kiegyenlíthető a szervezet energiahiánya. A készülékek mágneses erőtere nem haladja meg a Föld mágneses térerejét, így teljesen biztonságosan alkalmazható. A matrac működésének alapja a mágneses tér, mely 1-20 Hz intervallum között működik. Használatával kényelmesen, otthon kezelhetők az egészségügyi problémák. A kezelés semmiféle kellemetlen érzéssel vagy hatással nem bír, naponta háromszor végezhető, maximum 90 perc időtartamban. Hatása 3-12 hét után érzékelhetővé válik.

További információk és felhasználói vélemények az Impulser Hungary Group hivatalos oldalán, az www.impulser.hu címen olvashatók.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Élet anafilaxiával
Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25 °C
Minimum: +11 °C

Derült, száraz idő várható kevés fátyolfelhővel. A délkeleti, keleti szelet nagy területen élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható. Késő estére 11 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet. Ma sem kell fronthatástól tartani.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra