A bevált termálvíz új eljárással gyógyít  (X)


2013. június 24. | Forrás:  50plusz.hu

A termálvíz eddig is jól ismert gyógyító erejét kihasználva hévízi szakértők olyan egészségprogramot fejlesztettek ki, amely minden korábbinál hatékonyabban segít orvosolni meglévő problémáinkat és megőrizni egészségünket.

A saját termálvízforrással rendelkező hévízi NaturMed Hotel Carbona szakemberei által kifejlesztett, a világon egyedülálló Termáljég Kúra a hideg és a meleg ellentétes hatásaira építve ötvözi a tradicionális gyógyvizes terápiákat a legmodernebb kezelésekkel.
A program egyik összetevője, a forró termálvíz jótékonyan hat az ízületekre, a kámforral és mentollal dúsított humino kádfürdő egyszerre meleg és hűsítő hatásával pedig csökkenti a magas vérnyomást, javítja a vérkeringést és emellett salaktalanító, fájdalomcsillapító hatású is.
A Termáljég Kúra jégszauna kezelése a termálvíz kellemes melegével szemben a hideggel gyógyít: mínusz 170 Celsius-fokon, 2-3 perces különleges élményt nyújtva javítja a keringésünket, berobbantja a regenerációs folyamatokat a szervezetünkben, fiatalítja a bőrt és csökkenti az esetlegesen fennálló gyulladást is a szervezetben, továbbá azonnali fájdalomcsillapító hatású. A jégszaunából kilépve úgy érezhetjük, éveink számát akár felezni is lehetne!

Egy igazi nyaraláshoz persze az egészség mellett a pihenés is hozzátartozik. A NaturMed Hotel Carbonában a lazításból sincs hiány: Magyarország egyik legszebb szabadtéri élményfürdője, mediterrán stílusú napozókert, római korok hangulatát idéző termálfürdő és a legkülönbözőbb igényeket is kielégítő szaunavilág várja az ide érkezőket. A fedett sportuszodában a mozgás szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek, a kulináris élvezetekre vágyóknak pedig hazai és nemzetközi ételkülönlegességeket kínáló konyha ajánl csábító finomságokat.

A NaturMed Hotel Carbona négy csillag superior besorolású és egyedüli szállodaként részesült Magyar Termék Nagydíj elismerésben, amelyet a széles körű kínálat és az egymásra épülő gyógyászati kezelések miatt érdemelt ki. A hotel megszokott minőségű szolgáltatásaival a három éjszakás, minden részletében kidolgozott Termáljég Kúra programja azokat várja, akik a hévízi termálvíz gyógyító erejét most egy új, még hatékonyabb egészségprogram keretében szeretnék kihasználni a vendégszeretetéről messze földön híres szállodában.

A Carbona Termáljég Kúra összetétele

- 3 éjszaka szállás bőséges büfé-félpanzióval
- 1 x infraszauna
- 3 x jégszauna
- 1 x humino fürdő
- 1 x vitaminbomba
- termálvizes fürdőkúra
- gyógytea a masszázspihenőben
- fürdőrészleg korlátlan használata: élményfürdő, fedett sportuszoda (12,5 x 25 m), wellness-medence, római korok hangulatát idéző termálmedencék, pezsgőfürdők, Kneipp-taposómedence
- szauna-sziget: aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, finn szauna, pihenőterem használata
- fitneszterem használata
- részvételi lehetőség a rekreációs és preventív csoportos sportprogramokon

További információk a Termáljég Kúráról >>

Ár: 75.900 Ft/fő ártól
Érvényes: 2013. április 1-jétől 2013. december 23-áig (kivéve: ünnepnapok)

Forrás:Megjelent:
50plusz.hu2013. június 24.

Egészség témájú olvasnivalók a weben

Tippek:

Egy tartalmas, őszinte beszélgetés hozzásegít a lelki egyensúlyhoz, megkönnyebbülést hoz, feloldja a szorongásokat. Érdemes egy nagy levegőt venni, és megszervezni, akár még ma estére is sikerülhet.

Kapcsolódó cikkeink