A bevált termálvíz új eljárással gyógyít (x)

A termálvíz eddig is jól ismert gyógyító erejét kihasználva hévízi szakértők olyan egészségprogramot fejlesztettek ki, amely minden korábbinál hatékonyabban segít orvosolni meglévő problémáinkat és megőrizni egészségünket.

A saját termálvízforrással rendelkező hévízi NaturMed Hotel Carbona szakemberei által kifejlesztett, a világon egyedülálló Termáljég Kúra a hideg és a meleg ellentétes hatásaira építve ötvözi a tradicionális gyógyvizes terápiákat a legmodernebb kezelésekkel.

A program egyik összetevője, a forró termálvíz jótékonyan hat az ízületekre, a kámforral és mentollal dúsított humino kádfürdő egyszerre meleg és hűsítő hatásával pedig csökkenti a magas vérnyomást, javítja a vérkeringést és emellett salaktalanító, fájdalomcsillapító hatású is.

A Termáljég Kúra jégszauna kezelése a termálvíz kellemes melegével szemben a hideggel gyógyít: mínusz 170 Celsius-fokon, 2-3 perces különleges élményt nyújtva javítja a keringésünket, berobbantja a regenerációs folyamatokat a szervezetünkben, fiatalítja a bőrt és csökkenti az esetlegesen fennálló gyulladást is a szervezetben, továbbá azonnali fájdalomcsillapító hatású. A jégszaunából kilépve úgy érezhetjük, éveink számát akár felezni is lehetne!

Egy igazi nyaraláshoz persze az egészség mellett a pihenés is hozzátartozik. A NaturMed Hotel Carbonában a lazításból sincs hiány: Magyarország egyik legszebb szabadtéri élményfürdője, mediterrán stílusú napozókert, római korok hangulatát idéző termálfürdő és a legkülönbözőbb igényeket is kielégítő szaunavilág várja az ide érkezőket. A fedett sportuszodában a mozgás szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek, a kulináris élvezetekre vágyóknak pedig hazai és nemzetközi ételkülönlegességeket kínáló konyha ajánl csábító finomságokat.

A NaturMed Hotel Carbona négy csillag superior besorolású és egyedüli szállodaként részesült Magyar Termék Nagydíj elismerésben, amelyet a széles körű kínálat és az egymásra épülő gyógyászati kezelések miatt érdemelt ki. A hotel megszokott minőségű szolgáltatásaival a három éjszakás, minden részletében kidolgozott Termáljég Kúra programja azokat várja, akik a hévízi termálvíz gyógyító erejét most egy új, még hatékonyabb egészségprogram keretében szeretnék kihasználni a vendégszeretetéről messze földön híres szállodában.

A Carbona Termáljég Kúra összetétele

- 3 éjszaka szállás bőséges büfé-félpanzióval

- 1 x infraszauna

- 3 x jégszauna

- 1 x humino fürdő

- 1 x vitaminbomba

- termálvizes fürdőkúra

- gyógytea a masszázspihenőben

- fürdőrészleg korlátlan használata: élményfürdő, fedett sportuszoda (12,5 x 25 m), wellness-medence, római korok hangulatát idéző termálmedencék, pezsgőfürdők, Kneipp-taposómedence

- szauna-sziget: aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, finn szauna, pihenőterem használata

- fitneszterem használata

- részvételi lehetőség a rekreációs és preventív csoportos sportprogramokon

Ár: 75.900 Ft/fő ártól
Érvényes: 2013. április 1-jétől 2013. december 23-áig (kivéve: ünnepnapok)

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +13 °C
Minimum: +3 °C

Délelőtt nagyrészt erősen vagy közepesen felhős idő várható, majd délutánra egyre nagyobb területen szakadozik, gomolyosodik a felhőzet. Az ország délnyugati és középső harmadán zártabb maradhat a felhőtakaró, ott valószínű a legkevesebb napsütés. Elszórtan - főként hazánk északnyugati kétharmadán - valószínű kisebb eső, zápor, néhol zivatar sem kizárt. A Dunántúlon az északnyugati, az északkeleti megyékben a délnyugati szél megélénkül, helyenként - záporok, zivatarok nyomán is - megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul. Az orvosmeteorológia terén kettősfronti hatásra kell készülni.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra